Hotel Hof van Twente

Goorsestraat 25, 7496 AB Hengevelde

Hotel Hof van Twente aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Hof van Twente

In het landelijk gelegen 3-sterren familiehotel Hotel Restaurant Hof van Twente geniet je van een welverdiende rust en van al het moois van de natuurrijke streek Twente. Het hotel is afgestemd op zowel de toeristische al zakelijke gast.

Faciliteiten en kamers van het hotel

Kamers variëren van Standaard kamers tot Comfort kamers. In elke kamer maak je gebruik van gratis wifi-internet. Daarnaast is elke kamer voorzien van een douche met daarbij ook een föhn, een toilet, radio en telefoon en een flatscreen led televisie. Heb je behoefte aan airconditioning op je kamer? Geef dit dan op voorhand aan bij het personeel zodat daar rekening mee gehouden kan worden. In het restaurant van Hof van Twente serveert het personeel verse streekproducten en allerlei seizoensgerechten tijdens je lunch of diner.

Omgeving

Deze locatie in het plaatsje Hengevelde ligt in het gebied Zuid-West Twente op de grens met de Achterhoek. Een gebied wat stikt van de kleine weggetjes en natuurlijk de mooie natuur van de regio Twente. Een goed moment dus om je fiets erbij te pakken of een flink stuk te gaan wandelen met zijn tweetjes of misschien liever alleen. Steden als Enschede, Hengelo en Winterswijk liggen niet ver van de locatie af. En natuurlijk is een bezoekje aan Duitsland goed te doen, want 15 kilometer verder ben je de grens met Duitsland al overgestoken.

Faciliteiten Hotel Hof van Twente

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Hof van Twente

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Hof van Twente in Hengevelde. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.