Grand Hotel Alkmaar

Gedempte Nieuwesloot 36, 1811 KT Alkmaar

Grand Hotel Alkmaar aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Grand Hotel Alkmaar

Ooit al eens in Alkmaar geweest? Het Grand Hotel Alkmaar ligt midden in deze Noord- Hollandse stad, en je loopt dus zo de binnenstad in. Of je nu voor een zakelijk verblijf of voor een recreatief tripje in Alkmaar wilt zijn, Grand Hotel Alkmaar is een prima uitvalsbasis voor elke gelegenheid.

Grand Hotel Alkmaar kamers

Het historische pand wat werd gebouwd in 1877 was ooit het postkantoor van Alkmaar. Het neogotische bouwwerk doet tegenwoordig dienst als hotel en is het voorzien van alle hedendaagse gemakken. Zo heb je toegang tot gratis WiFi in het hele hotel en is er airconditioning. De kamers zijn eigentijds ingericht, maar de karakteristieke elementen als de hoge plafonds en de houten balken maken nog steeds deel uit van de totale ambiance. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer, televisie en een comfortabele fauteuil om lekker ontspannen te genieten van een kopje thee of koffie dat je zelf op de kamer kunt zetten.

Huisdieren zijn ook welkom in het hotel.

Het ontbijt wordt je aangeboden in de X-Press bar, en voor de lunch en het diner kun je terecht in de Heeren van Sonoy, wat ligt aan een typisch Alkmaars hofje. Je kunt uit de uitgebreide kaart diverse gerechten kiezen voor de lunch of het avondeten. Ontspannen kun je in de sauna van het hotel en ook kun je verschillende massages boeken. 

Omgeving

Alkmaar heeft een levendige historische binnenstad. Je kunt langs de grachten en op het waagplein genieten van een drankje op één van de vele terrasjes. Uiteraard moet je ook de kaasmarkt bezoeken. Elke vrijdagochtend wordt nog steeds op dezelfde traditionele wijze de kaas gekeurd en verhandeld. De kaasdragers met hun typische klederdracht dragen de kazen van het plein naar de waag. En natuurlijk blijft het niet alleen bij kijken, je kunt de kaas ook proeven!

Faciliteiten Grand Hotel Alkmaar

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Grand Hotel Alkmaar

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Grand Hotel Alkmaar in Alkmaar. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.