De Pelikaan Texel

Pelikaanweg 18, 1796 NR De Koog

De Pelikaan Texel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Pelikaan Texel

Ben je op zoek naar rust, natuur, ontspanning en gezelligheid in een sfeervolle omgeving, reserveer dan een hotelkamer of appartement bij Hotel De Pelikaan Texel.

Kamers en appartementen

Het hotel biedt naast vier stijlen kamers ook sfeervolle appartementen tot een max van vier personen. Alle appartementen zijn standaard uitgerust met zithoek, aparte eettafel, een flatscreen televisie en een goed uitgeruste open keuken. Ook wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst, huwelijksfeest of jubileum op Texel ben je bij De Pelikaan Texel aan het juiste adres. In het hotel kun je gebruik maken van een sauna, zonnebank, gratis WiFi en zijn er fietsen te huur.

Schapenboet

Vergaderingen, meetings, seminars, trainingen, trouwerijen en partijen organiseer je in één van de bekende schapenboeten. Een ‘boet’ is de West-Friese benaming voor een schuur of bijschuur. Eén van deze boeten is gerestaureerd en voor Hotel De Pelikaan Texel geschikt gemaakt. Een unieke en typisch Texelse locatie voor 8 tot 40 personen die voorzien is van alle benodigde faciliteiten. 

Omgeving

Gelegen aan de rand van een dennenbos en in het Nationaal Park Duinen van Texel geniet je van alles wat Texel als vakantie-eiland uniek maakt: het brede Noordzeestrand, uitgestrekte duinen en natuurlijk de bekende badplaats De Koog.

Faciliteiten De Pelikaan Texel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van De Pelikaan Texel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het De Pelikaan Texel in De Koog. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.