Strandhotel Bos en Duin

Duinweg 82, 4356 GD Oostkapelle

Strandhotel Bos en Duin aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Strandhotel Bos en Duin

Het Strandhotel Bos en Duin in Oostkapelle, wat aan de rand ligt van het bos  De Manteling, heeft een gunstige ligging aan het strand van het plaatsje. Na een korte wandeling van een halve kilometer neem je een frisse duik in de Noordzee of lig je lekker op je handdoek te zonnebaden.

Kamers en faciliteiten

Het hotel heeft 49 kamers, waarvan er ook een aantal zijn ingericht voor mindervalide mensen. De kamers zijn stijlvol ingericht en zijn voorzien van een aantal leuke faciliteiten, zoals een badkamer met douche, koffie- en theefaciliteiten een bureau en een kluisje voor je waardevolle spulletjes. De meeste kamers hebben daarnaast een eigen balkon of terras. In het gehele hotel is gratis wifi-internet te verkrijgen.

Naast de faciliteiten op de kamers zijn er nog een aantal extra’s waar je plezier van kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een tafeltennistafel, tafelvoetbaltafel of een pool- en biljarttafel. Het hotel heeft een buitensauna, fitnessruimte en zonnebank ter beschikking en ook kun je fietsen huren.

Natuurlijk mag een gezellige hotelbar niet ontbreken, maar je kunt ook uit eten en lunchen in het restaurant. In de ochtend serveert het personeel een lekker ontbijtbuffet voor je.

Omgeving

Het bos ‘De manteling’ ligt zowat tegen het hotel aan. Het is het perfecte bos voor het maken van wandelingen en fietstochten. Opvallend kenmerk zijn de door de Duitsers in de tweede wereldoorlog afgekapte bomen voor het benodigde hout. Vanwege dit kappen hebben deze bomen de meest vreemde vormen gekregen. 

Meer landinwaarts vind je de stad Middelburg, wat zeker de moeite waard is om even langs te gaan. De abdijtoren van Middelburg trekt de volle aandacht en pronkt boven het stadje uit.

Faciliteiten Strandhotel Bos en Duin

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Strandhotel Bos en Duin

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Strandhotel Bos en Duin in Oostkapelle. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.