Zum Harzer Jodlermeister

St. Ritter 25a, 06502 Thale

Zum Harzer Jodlermeister aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Zum Harzer Jodlermeister

Ben je een liefhebber van prachtige natuurgebieden? Wil je graag midden in een natuurgebied met onder meer rotswanden en bosrijke heuvels verblijven? Dan is het natuurgebied de Harz in Duitsland zeker een aanrader. In dit geweldige natuurgebied vind je meerdere leuke plaatsjes terug, waar de stad Thale aan typerend voorbeeld van is. Mocht je graag in dit gebied willen overnachten, is de keuze voor het hotel Zum Harzer Jodlermeister een voor de hand liggende keuze. Dit hotel heeft namelijk een sublieme ligging, heeft alle faciliteiten waar je maar naar op zoek kunt zijn én het gehele hotel ziet er keurig verzorgd uit.

Faciliteiten van Zum Harzer Jodlermeister

De officiële benaming van dit hotel is Pension en Restaurant Zum Harzer Jodlermeister. Hieruit blijkt direct dat je in dit hotel ook van een restaurant geniet; dit restaurant serveert heerlijk diners en is ook de plek waar je ’s ochtends kunt ontbijten. Vanaf dit restaurant heb je overigens een prachtig uitzicht over de indrukwekkende omgeving. Vanaf het terras van het hotel heb je ook een fraai uitzicht. Het parkeren van de auto en het gebruik maken van de Wifi is beide tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Omgeving van het hotel

Zodra je één voet uit de deur van dit hotel stapt, sta je eigenlijk direct in de Harz. Dit natuurgebied kenmerkt zich onder meer door een heuvelachtig landschap inclusief indrukwekkende rotsformaties. De omgeving leent zich dan ook perfect voor het maken van onvergetelijke fiets- en wandeltochten. Verder kan je in de omgeving ook verschillende andere sporten beoefenen, waaronder bergbeklimmen en rodelen. In de nabije omgeving is de stad Thale verreweg de grootste stad; in deze stad geniet je van de oprechte Duitse gemoedelijkheid. Zowel ín als rondom deze stad kom je in ieder geval volledig tot rust, mede mogelijk gemaakt door het natuurgebied de Harz!

Faciliteiten Zum Harzer Jodlermeister

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Zum Harzer Jodlermeister

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Zum Harzer Jodlermeister in Thale. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.