ZandtaanZee

Badweg 117, 9166 NH, Schiermonnikoog

ZandtaanZee aanbiedingen

Stuur deze pagina naar een vriend of vriendin. Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over ZandtaanZee

Op het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog vindt u ZandtaanZee (vh. BernstoffaanZee). Gelegen aan het einde van de badweg direct aan het strand hoeft u zich niet te vervelen. In de omgeving kunt u prachtige wandel- of fietsroutes maken door de bossen, wadden, polders en duinen.

Het hotel heeft 13 kamers en zijn allen voorzien van een televisie. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van het uitgebreide ontbijt, lunch of diner in het restaurant van het hotel. Ook kunt u uw maaltijd nuttigen op ons prachtige terras met uitzicht over zee. Ook kunt u hier ’s avonds nog even een kopje koffie, thee of een drankje drinken op onze heerlijk loungebanken.

De perfecte ligging van dit hotel zorgt ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen. De natuurliefhebbers kunnen op het eiland veel verschillen planten en dieren spotten. Wilt u musea bezoeken? Ga dan naar het Schelpenmuseum Paal 14 om de verschillende weekdieren te bekijken. U kunt gaan vliegeren op het strand of maar een prachtige fietstocht over het eiland. Ook kunt u met de Balg Expres naar het meest oostelijke deel van het eiland, waar u mooie natuur tegenkomt maar misschien zelf zeehonden zult zien.

Faciliteiten ZandtaanZee

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Volg ons op Facebook

De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.