Waldhotel Friedrichroda

Im Grund 5, 99894 Friedrichroda

Waldhotel Friedrichroda aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Waldhotel Friedrichroda

Het Waldhotel Friedrichroda is een uitstekende accommodatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. Dit hotel vinden we dan ook niet voor niets terug in het hart van het prachtige Thüringer Woud. Ze vormt tijdens de zomermaanden een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken terwijl er in de winter heel wat fervente wintersporters verblijven. Dit hotel staat er om bekend over een lichte en bovendien ook kleurrijke inrichting te beschikken waardoor iedereen er zich meteen thuis voelt. Ben je van plan om met de auto naar dit hotel af te reizen? Dan kan je deze eenvoudig en veilig parkeren op de privéparking!

Faciliteiten en kamers van het Waldhotel Friedrichroda

Alle kamers van het Waldhotel Friedrichroda beschikken over een licht- en kleurrijke inrichting en zijn voorzien van houten meubilair. In alle kamers is ook een bureau terug te vinden en een televisie en een telefoon. Ook een niet onbelangrijke troef van deze accommodatie is het uitzicht waar je als gast van kan genieten. Vanuit de kamers geniet je namelijk van een betoverend mooi uitzicht op de omliggende bergen.

Het Waldhotel Friedrichroda huisvest een typisch Duits restaurant welke elke ochtend een stevig ontbijtbuffet serveert. Dit ontbijtbuffet bestaat voor het merendeel uit specialiteiten uit de regio. Alle gasten kunnen tijdens hun verblijf ook rekenen op een gratis, uitstekende draadloze internetverbinding.

Een paradijs voor wandelaars en fietsers

Het Waldhotel Friedrichroda staat er om bekend één van de meest populaire uitvalsbasissen te zijn uit de regio om de omgeving te ontdekken. Dit is niet in het minst te wijten aan het feit dat er direct bij het hotel verschillende wandel- en fietspaden zijn terug te vinden. Ben jij een echte cultuurliefhebber? Ook dan zal je kunnen vaststellen dat de omgeving heel wat moois voor jou in petto heeft. Het gaat hierbij dan onder meer om het Slot Friendenstein in het historische Gotha. Deze is terug te vinden op een geringe afstand van amper 19 kilometer van de accommodatie. Een ander kasteel, namelijk het kasteel Wartburg in Eisenach is gelegen op een afstand van 34 kilometer.

Kom je niet met de auto naar dit hotel, maar heb je er voor gekozen om de trein te nemen? Ook dat is geen enkel probleem. Het treinstation van Friedrichroda kan je immers terugvinden op een afstand van slechts 3 kilometer.

Faciliteiten Waldhotel Friedrichroda

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Waldhotel Friedrichroda

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Waldhotel Friedrichroda in Friedrichroda. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.