Villa Westerduin

Laone 2, 4325 EK Renesse

Villa Westerduin aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Villa Westerduin

Als je van zon, zee en strand wilt genieten, hoef je hiervoor niet altijd naar het buitenland. Je kunt namelijk ook naar één van de vele badplaatsen in ons land gaan, waarbij onder meer de badplaatsen in Zeeland vrij populair te noemen zijn. Dat geldt ook absoluut voor Renesse; voor jong en oud is dit plaatsje onwijs leuk. Wil je graag van de prachtige omgeving, serene rust en gezelligheid in Renesse genieten? Dan biedt een verblijf in Villa Westerduin jou alles waar je naar op zoek bent.

Faciliteiten van Villa Westerduin

Zoals de naam van dit hotel betaamd, ziet het hotel er keurig uit. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant van het hotel, maar ook zeker voor de binnenkant van het hotel. Alle kamers zien er geweldig uit en zijn luxe ingericht. Verder biedt Villa Westerduin ook nog alle denkbare faciliteiten. Je kunt hierbij denken aan een heerlijk restaurant, aan een gezellige bar, aan een heuse bibliotheek en aan een wellnesscentrum. In het wellnesscentrum vind je onder meer een massagesalon, een zwembad en een sauna.

Het is verder mogelijk om bij dit hotel fietsen te huren. Neem je zelf fietsen mee? Dan kun je jouw fietsen ook gratis stallen in de beveiligde fietsenstalling van Villa Westerduin. Het parkeren van de auto is ook mogelijk. Tot slot willen we nog kort de tuin van dit hotel aanstippen; daar kun je heerlijk genieten van het heerlijke zonnetje!

Omgeving van het hotel

Duinen, strand en zee. Op die manier kunnen we de omgeving van dit hotel het beste omschrijven. In en rondom Renesse geniet je van prachtige zandstranden, terwijl het centrum van dit plaatsje ook gezellig te noemen is. Ook vind je hier nog meerdere bouwwerken, waaronder de Jacobuskerk en een oud kasteel. Uiteraard kun je vanuit Renesse ook een fietstocht maken naar één van de andere gezellige Zeeuwse steden!

Faciliteiten Villa Westerduin

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Villa Westerduin

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Villa Westerduin in Renesse. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.