Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Pickeplein 8, 2202 CL Noordwijk

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Wil je lekker uitwaaien in eigen land? Wil je daarbij genieten van de heerlijke geur van de zee en van gemoedelijke rust? Dan is een verblijf in de badplaats Noordwijk zeker aan te raden. In deze badplaats is het eigenlijk altijd gezellig druk, maar geniet je desondanks van rust en van de prachtige omgeving. Dat is zeker het geval als je in het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk verblijft; dit is één van de meest luxe hotels in deze badplaats.

Faciliteiten van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Zodra je bij dit hotel aankomt, waan je je in een geweldige omgeving. Het hotel is namelijk prachtig gelegen, maar de inrichting van het hotel is ook subliem te noemen. Verder heb je in dit hotel de beschikking over alle denkbare faciliteiten: een heerlijk restaurant, een gezellige bar, een fitnesscentrum, een wellness centrum, een aqua center en een gezellige lounge.

Je kunt jouw dag in en rondom dit hotel dus op een leuke manier invullen. Ga je voor de rust? Dan kies je voor het wellness center. Wil je graag de dag op een leuke manier afsluiten? Dan doe je nog een drankje in de gezellige bar van het hotel.

Omgeving van het hotel

Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is niet direct aan het strand gelegen, maar op slechts 250 meter. Je hoeft hierdoor niet al te ver te lopen, waarna je een strandwandeling van meer dan 13 kilometer kunt maken. Je geniet hierbij van de heerlijke geur van de zee, van een gemoedelijke sfeer en van prachtige duingebieden.

Verder is het centrum van Noordwijk ook gezellig te noemen. Neem plaats in één van de beachclubs of struin lekker over de boulevard. Een bezoekje aan het nabijgelegen Katwijk is ook aan te raden, evenals een bezoek aan Den Haag, Wassenaar en Lisse. In Lisse vind je ook nog de Keukenhof; een bezoekje hieraan is ook aan te raden tijdens jouw verblijf in het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk!

Faciliteiten Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk in Noordwijk. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.