Van der Valk Landhotel Spornitz

Am Alten Dütschower Weg 1, 19372 Spornitz

Van der Valk Landhotel Spornitz aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Van der Valk Landhotel Spornitz

De Nederlandse familie Van der Valk heeft niet alleen in ons land veel hotels, maar ook in het land van onze oosterburen. Enkele jaren geleden besloot deze familie namelijk om de vleugels te spreiden en dus om in andere landen ook hotels te openen. Het Van der Valk Landhotel Spornitz is daar één van de voorbeelden van. Dit Van der Valk hotel is gelegen in de Duitse plaats Spornitz en is eigenlijk van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten van Van der Valk Landhotel Spornitz

Opvallend is om te zien dat dit hotel totaal niet in lijn is met de Van der Valk hotels uit ons land. Nee, dit hotel heeft een landelijke ligging en heeft een compleet andere bouwstijl. De faciliteiten zijn echter wel zoals je van Van der Valk gewend bent; zo vind in het hotel een bar, een lounge, een restaurant, een groot terras en een sauna terug. In het restaurant geniet je ’s avonds van een heerlijk diner, terwijl je in datzelfde restaurant de dag ook perfect begint dankzij het uitgebreide ontbijtbuffet.

Het parkeren van de auto is volledig gratis; achter het hotel is een grote parkeerplaats te vinden. Ook het gebruik maken van de Wifi is in het gehele hotel gratis.

Omgeving van het hotel

Door de landelijke ligging is dit hotel een prima uitvalsbasis voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. Verschillende indrukwekkende natuurgebieden zijn hier te vinden, terwijl je ook op de fiets kunt naar Wismar en Rostock. Dit zijn twee Duitse kustplaatsen waar je van een unieke sfeer geniet. Net zoals de rest van de omgeving zijn ook deze plaatsen overigens zeer fraai te noemen. Wil je graag naar een iets grotere stad? Dan is een bezoek aan de stad Schwerin aan te raden; deze stad bevindt zich op slechts 25 kilometer afstand van dit Van der Valk hotel te Spornitz.

Faciliteiten Van der Valk Landhotel Spornitz

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Van der Valk Landhotel Spornitz

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Van der Valk Landhotel Spornitz in Spornitz. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.