Van der Valk Hotel Wieringermeer

Terpstraat 49, 1771 AC Wieringerwerf

Van der Valk Hotel Wieringermeer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Van der Valk Hotel Wieringermeer

In Noord-Holland, vlakbij de Afsluitdijk vindt u het 4-sterrenhotel Van der Valk Hotel Wieringermeer. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk de steden Medemblik en Enkhuizen bezoeken. Of maak vanuit het hotel een heerlijke wandeling door de prachtige omgeving.

Van der Valk Hotel Wieringermeer telt 48 comfortabel ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van een zitgedeelte, telefoon, televisie, en Wi-Fi ( tegen betaling). De kamers hebben een eigen badkamer met douche en/of bad toilet en een föhn. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u de dag goed kunt beginnen met een heerlijk ontbijt. Ook kunt u hier lunchen of uitgebreid dineren met streekgebonden gerechten.

Vlak voor de afsluitdijk in de kop van Noord-Holland ligt Van der Valk Hotel Wieringermeer. Door de ideale ligging kunt u een heleboel ondernemen, ga fietsen in de omgeving van het hotel of ga lekker wandelen en verken de omgeving.
Ga naar een van de nabijgelegen steden zoals Medemblik en Enkhuizen en bezoek interessante musea zoals Bakkerijmuseum de Oude Bakkerij of het Stichting Stoommachine Museum Medemblik.
In de waterrijke omgeving is op het gebied van watersport ook een heleboel te ondernemen. Ga bijvoorbeeld naar het IJsselmeer, de Waddenzee of de Noordzee.

Faciliteiten Van der Valk Hotel Wieringermeer

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Van der Valk Hotel Wieringermeer

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Van der Valk Hotel Wieringermeer in Wieringerwerf. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.