Van der Valk Hotel Zwolle

Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle

Van der Valk Hotel Zwolle aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Van der Valk Hotel Zwolle

Aan de rand van Zwolle vindt u het nieuwe Van der Valk Hotel Zwolle, dit mooie luxe hotel ligt aan de snelweg en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Het hotel heeft 178 prachtige ruim opgezette kamers waar u heerlijk kan genieten. Naast deze mooie hotelkamers is er de mogelijkheid om te ontspannen in het wellness center, hier vind je een: Turks stoombad, sauna, zonnebanken en fitness. Tevens heeft het hotel een prachtig ruim opgezet restaurant waar u terecht kan voor een hapje en drankje.

Het hotel Van der Valk Zwolle ligt in een mooie bosrijke omgeving waar u heerlijk kan fieten of wandelen. Het hotel biedt de mogelijkheid om een fiets te huren zodat u heerlijk de omgeving per fiets kan verkennen. De binnenstad van Zwolle ligt op ongeveer 7 minuten rijden waar u heerlijk kunt shoppen of kan genieten van de Sassenpoort en andere mooie gebouwen die de binnenstad te bieden heeft.

Op deze pagina verzamelen wij diverse aanbiedingen en arrangementen voor het Van der Valk Hotel Zwolle zodat u gemakkelijk van diverse aanbiedingen kan profiteren.

Faciliteiten Van der Valk Hotel Zwolle

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Van der Valk Hotel Zwolle

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Van der Valk Hotel Zwolle in Zwolle. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.