The Slaak Rotterdam

Slaak 34, 3061 CS Rotterdam

The Slaak Rotterdam aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over The Slaak Rotterdam

Amsterdam en Rotterdam; het zijn beide steden die jaarlijks veel toeristen mogen verwelkomen. De meeste van deze toeristen komen uit het buitenland, maar ook steeds meer Nederlanders willen deze leuke steden ontdekken. Heb jij er wel oren naar om de prachtige stad Rotterdam te gaan verkennen? Wil je daarbij graag in het centrum verblijven? In de wijk Kralingen is het The Slaak hotel te vinden. Een uniek, zeer fraai en gezellig hotel!

Faciliteiten van The Slaak Rotterdam

Het hotel The Slaak is gevestigd in een historisch pand in de Rotterdamse wijk Kralingen. Het pand ziet er niet alleen aan de buitenkant subliem uit, maar ook aan de binnenkant. Je geniet bijvoorbeeld van een sfeervolle hotelkamer, maar ook van een sfeer restaurant. Het Didot34 restaurant dient niet alleen als een restaurant, maar ook als een bar. Eigenlijk kun je gedurende de hele dag in dit restaurant terecht voor een lekkere maaltijd of een lekker drankje!

Daarnaast vind je ook nog een fitnesscentrum vlakbij dit hotel terug. Van dit fitnesscentrum kun je – als hotelgast – volledig kosteloos gebruik maken. Ook het gebruik maken van de Wifi verbinding is gratis. Kom je met de auto naar dit hotel toe? Dan dien je rekening te houden met parkeerkosten.

Omgeving van het hotel

Binnen enkele minuten sta je vanuit dit hotel in de Rotterdamse binnenstad. Onder meer de Maas, de Kunsthal, de Meent, de Koopgoot en de Erasmusbrug bevinden zich op een loopafstand van hotel The Slaak. Daarnaast kun je in de wijk Kralingen ook heerlijk rondstruinen en genieten van de gezellige sfeer. Deze gezellige sfeer proef je eigenlijk in de gehele binnenstad. In de binnenstad kun je uiteraard ook prima terecht voor een uitgebreid aanbod van terrasjes, restaurants, cafés en kroegjes.

Faciliteiten The Slaak Rotterdam

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van The Slaak Rotterdam

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het The Slaak Rotterdam in Rotterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.