SuyderSee Hotel

Koltermanstraat 7, 1601 AN Enkhuizen

SuyderSee Hotel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over SuyderSee Hotel

Op het ogenblik dat je van plan bent om een vakantie te boeken naar een bepaalde stad is het altijd belangrijk om even goed na te denken over het soort accommodatie waarin je wenst te verblijven. Veel mensen willen echter graag kunnen genieten van het beste van twee werelden. Wel, dat is mogelijk wanneer je een vakantie boekt in het SuyderSee Hotel. Dit hotel stond in het verleden bekend als Appartement Hotel Driebanen. In dit hotel tref je dan ook niet alleen kamers, maar ook appartementen aan. Dit bovendien ook nog eens op één van de beste locaties van Enkhuizen. Met het IJselmeer in de buurt is dit ongetwijfeld één van de meest uitnodigende accommodaties in de buurt.

Faciliteiten en kamers van het SuyderSee Hotel

Wanneer je een boeking maakt in het SuyderSee Hotel zal je kunnen vaststellen dat je een keuze kan maken tussen verschillende appartementen en kamers. Ongeacht voor welk type accommodatie je uiteindelijk ook mag kiezen, in elke kamer of in elk appartement is niet alleen bureau, maar ook een televisie terug te vinden. Wil je ook graag kunnen genieten van eigen koffie- en theefaciliteiten? Ook deze zijn in alle kamers terug te vinden. Voor elke badkamer in dit hotel geldt dat ze steevast is uitgerust met een douche en met een haardroger.

Ben je van plan om een uitstap te maken? In dat geval is het interessant om te weten dat er door het hotel lunchpakketten worden aangeboden. Daarnaast is het voor alle gasten die hier verblijven ook mogelijk om gebruik te maken van gratis draadloos internet.

Eén van de beste locaties van Enkhuizen

Volgens heel wat mensen is het zo dat het SuyderSee Hotel is gelegen op één van de beste locaties van Enkhuizen. Dit is niet in het minst het geval omdat het IJselmeer is gelegen op slechts enkele minuten wandelen. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen. Tijdens de zomer kan je op het IJselmeer ook menig aantal watersporten beoefenen. Wil je graag een leuke extra uitstap maken tijdens je verblijf in dit hotel? In dat geval is het ook interessant om te weten dat bijvoorbeeld Lelystad is gelegen op amper 25 minuten rijden. Ook Hoorn bevindt zich op slechts een half uurtje rijden.

Faciliteiten SuyderSee Hotel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van SuyderSee Hotel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het SuyderSee Hotel in Enkhuizen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.