St. Martenslane Maastricht

Sint Maartenslaan 6, 6221 AX Maastricht

St. Martenslane Maastricht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over St. Martenslane Maastricht

St. Martenslane Hotel Maastricht is het Trendy Budget Hotel in hartje Maastricht. Het is een hotel met leuke verwijzingen naar oude én moderne ambachten.  De St. Maartenslaan kreeg de eerste ambachtsschool in 1911, een ambachtelijke slager en snoepfabriek sierde de straat. Hieruit haalde de directie inspiratie voor het nieuwe hotel. Dit samen met de St. Martin’s Lane, in hartje Londen, ook een gebied gebaseerd op “crafts” van kleermaker tot boekenbinder. Ambachten, self-service en verrassend royale kamers.

Faciliteiten

Hotel St. Martenslane Maastricht beschikt over 13 ruime kamers van 40m2. Groter dan de meeste superior kamers in Maastricht. Goot genoeg om makkelijk te bewegen rond je comfortabele kingsize bed, te wandelen naar je badkamer en onderweg kom je je werkbank tegen waar je je koffie maakt. In je kamer geniet je van handgemaakte design interieur en  Een mooie LED tv, gratis wifi, je eigen koffie en thee en de kluis voor als je lekker gaat ontspannen in de omgeving van Maastricht. De kluis is groot genoeg zodat een eventuele laptop er ook inpast. Als gast van het hotel parkeer je goedkoop in de parkeergarage vlak naast de deur.

Omgeving

Het hotel is een kwartier lopen verwijderd van het Vrijthof met zijn prachtige Sint Janskerk, de markt met zijn vele terrasjes, het prachtige stadhuis. De Wilhelminabrug ligt vlak bij dus een oversteek oer de Maas naar de andere kant van de stad is snel gemaakt.

Faciliteiten St. Martenslane Maastricht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van St. Martenslane Maastricht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het St. Martenslane Maastricht in Maastricht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.