St. Martenslane Maastricht

Sint Maartenslaan 6, 6221 AX Maastricht, Nederland

St. Martenslane Maastricht aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over St. Martenslane Maastricht

  St. Martenslane Hotel Maastricht is het Trendy Budget Hotel in hartje Maastricht. Het is een hotel met leuke verwijzingen naar oude én moderne ambachten.  De St. Maartenslaan kreeg de eerste ambachtsschool in 1911, een ambachtelijke slager en snoepfabriek sierde de straat. Hieruit haalde de directie inspiratie voor het nieuwe hotel. Dit samen met de St. Martin’s Lane, in hartje Londen, ook een gebied gebaseerd op “crafts” van kleermaker tot boekenbinder. Ambachten, self-service en verrassend royale kamers.

  Faciliteiten

  Hotel St. Martenslane Maastricht beschikt over 13 ruime kamers van 40m2. Groter dan de meeste superior kamers in Maastricht. Goot genoeg om makkelijk te bewegen rond je comfortabele kingsize bed, te wandelen naar je badkamer en onderweg kom je je werkbank tegen waar je je koffie maakt. In je kamer geniet je van handgemaakte design interieur en  Een mooie LED tv, gratis wifi, je eigen koffie en thee en de kluis voor als je lekker gaat ontspannen in de omgeving van Maastricht. De kluis is groot genoeg zodat een eventuele laptop er ook inpast. Als gast van het hotel parkeer je goedkoop in de parkeergarage vlak naast de deur.

  Omgeving

  Het hotel is een kwartier lopen verwijderd van het Vrijthof met zijn prachtige Sint Janskerk, de markt met zijn vele terrasjes, het prachtige stadhuis. De Wilhelminabrug ligt vlak bij dus een oversteek oer de Maas naar de andere kant van de stad is snel gemaakt.

  Faciliteiten St. Martenslane Maastricht

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.