Schiphol

Hotel Artemis
John M.Keynesplein 2, 1066 EP Amsterdam
p.k.p.n.
3-daags Logies ontbijt arrangement
2
€ 120,00
»
easyHotel Amsterdam Airport Schiphol
Kruisweg 565, 2132 NA Hoofddorp
Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Stationsplein 951, 1117 CE Schiphol
Bastion Hotel Amsterdam Airport
Vuursteen 3, 2132 LZ Hoofddorp
Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel
Vuursteen 1, 2132 LZ Hoofddorp

Hotel aanbiedingen en arrangementen in Schiphol

Heb je een vroege ochtendvlucht vanuit Schiphol? Dan is het de moeite waard om de dag van tevoren al naar Schiphol af te reizen; je hoeft dan niet midden in de nacht wakker te worden. Bovendien ben je vanaf het hotel op Schiphol binnen enkele minuten in de vertrekhal, waardoor je op een zeer relaxte manier van jouw vakantie kunt genieten.

Ook in andere situaties is een verblijf in één van de hotels op Schiphol aan te raden. Wil je bijvoorbeeld de stad Amsterdam bezoeken, wil je naar de start- en landingsbaan kijken of wil je naar de Keukenhof? Ook in die gevallen biedt een hotel in Schiphol alles waar je naar op zoek bent.

Bezienswaardigheden in de buurt van Schiphol

Schiphol is niet alleen de grootste luchthaven van ons land, maar heeft ook een geweldige ligging. Vanaf jouw hotel in Schiphol ben je namelijk binnen no-time bij de volgende bezienswaardigheden/steden:

  • Den Haag
  • Amsterdam
  • De Keukenhof
  • Het Amsterdamse Bos

In de meeste gevallen boek je een hotel op Schiphol om een andere reden; als start of einde van jouw vakantie. Gelukkig heb je op Schiphol meer dan voldoende mogelijkheden om een fraai hotel te vinden!