Sauna & Beauty Ommen

We konden geen resultaten vinden voor je zoekcriteria.

Sauna & Beauty Ommen inclusief hotelovernachting

Sauna & Beauty Ommen is een relatief groot complex waarin verschillende disciplines elkaar aanvullen. Het statige pand ligt aan de Stationsweg in Ommen en heeft zeer ruime openingstijden, zodat iedere doelgroep er terechtkan wanneer het hem of haar uitkomt. Het complex is niet alleen ruim open (tussen tien uur ’s morgens en half elf ’s avonds op doordeweekse dagen), maar kent ook geen gesloten dagen: dat betekent dat er ook tijdens de feestdagen een bezoekje kan worden gebracht aan dit wellnesscenter in Ommen.

De aangeboden faciliteiten

Zoals gezegd is Sauna & Beauty een relatief groot complex met een dito aanbod. Het bestaat onder andere uit sauna’s, een Turks stoombad, een bubbelbad, een zonnebank, een zwembad en faciliteiten om na het saunabezoek ook weer op een goede manier te kunnen afkoelen. Behalve faciliteiten waarmee men zelf uit de voeten kan, zijn er diverse schoonheidsbehandelingen, onder andere voor ontspanning van het gezicht, voor het ontharen van lichaamsdelen, voor uiteenlopende massages en voor het opmaken met professionele make-up.
Naast de faciliteiten die logischerwijs thuishoren bij een wellnesscomplex, zijn er ook faciliteiten aanwezig die het verblijf alleen nog maar prettiger moeten maken. Bij Sauna & Beauty in Ommen gaat het dan bijvoorbeeld om een restaurant, waar de hele dag door heen door bezoekers gegeten kan worden.

Arrangementen bij Sauna & Beauty in Ommen

Op het gebied van arrangementen biedt Sauna Beaty in Ommen een veelvoud aan dagarrangementen, variërend van drie tientjes tot meer dan honderd euro voor een totaal pakket aan wellness- en schoonheidsproducten. Zij bevatten onder andere massages, toegang tot sauna’s, schoonheidsbehandelingen en voedingsproducten. Deze producten zijn typisch producten waar nog weleens kortingsacties voor in het leven worden geroepen. Extern zijn er ook arrangementen, bijvoorbeeld met hotels in de omgeving. Zo kun je een heel weekend genieten van een verblijf bij een wellnesscenter. Belangrijk dus om deze pagina’s in de gaten te houden; voordat je het weet is een fraaie actie weer verlopen.