Ringhotel Appelbaum

Neuenkirchener Str. 59, 33332 Gütersloh

Ringhotel Appelbaum aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Ringhotel Appelbaum

In Duitsland vind je meerdere leuke deelstaten terug, waar Noordrijn-Westfalen één van de voorbeelden van is. Het voordeel van deze deelstaat is dat het bovendien niet al te ver rijden is vanuit Nederland. Mocht je graag naar deze deelstaat toe gaan, is een verblijf in Ringhotel Appelbaum aan te raden. Dit hotel is gelegen in het plaatsje Gütersloh, heeft de beschikking over interessante faciliteiten en heeft ook een geweldige ligging. Je kunt door deze ligging vanuit dit hotel direct genieten van de prachtige omgeving.

Faciliteiten van Ringhotel Appelbaum

In dit hotel vind je in totaal 69 kamers terug, waarbij alle kamers van alle gemakken voorzien zijn. Niet alleen de kamers zijn dik in orde, maar ook de verschillende faciliteiten. Zo geniet je ’s ochtends van een gevarieerd ontbijtbuffet en kan je ’s avonds in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk diner. Ook heeft het hotel een groot wellnesscentrum met onder meer een Turks stoombad en een sauna. In de biertuin of in de bar van het hotel kan je dag heerlijk afsluiten met een lekker drankje. Ondertussen geniet je van gratis Wifi verbinding en is het parkeren meestal ook gratis bij het hotel. De parkeerplaatsen zijn echter beperkt, waardoor het ook voor kan komen dat je wél moet betalen voor de parkeerplaats.

Omgeving van het hotel

Het oude stadscentrum van Gütersloh is het bezoeken meer dan waard. In dit centrum vind je historische gebouwen in combinatie met gezellige parkjes terug. een ideale combinatie dus voor een heerlijk dagje in een deze leuke stad. Ook is het aan te raden om op de fiets te stappen en de omgeving te verkennen. In de nabije omgeving vind je namelijk prachtige landschappen terug. Je waant je echt in een ander land, terwijl je niet eens zo ver van huis bent!

Faciliteiten Ringhotel Appelbaum

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Ringhotel Appelbaum

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Ringhotel Appelbaum in Gütersloh. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.