Restinn Coevorden

Stieltjeskanaal 114, 7756 PG Coevorden

Restinn Coevorden aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Restinn Coevorden

Wil je graag van een super leuk én uniek verblijf in ons land genieten? Dan biedt het Restinn Coevorden hotel daar alle mogelijkheden voor. We hebben hier eigenlijk niet met een hotel te maken, aangezien het ‘hotel’ bestaat uit vijf afzonderlijke hotelhuisjes. Als je een verblijf in dit hotel boekt, geniet je dus van jouw eigen hotelhuis. Dit huisje is volledig in de natuur gelegen, ziet er geweldig uit en biedt onwijs veel rust. Het is in en rondom het huisje heerlijk vertoeven, waardoor je volledig tot rust kunt komen.

Faciliteiten van Restinn Coevorden

Nadat je ingecheckt hebt, krijg je de sleutel van jouw eigen hotelhuisje. Elk hotelhuisje heeft een unieke naam en een unieke bijbehorende inrichting. Qua inrichting kom je sowieso niks tekort, aangezien elk hotelhuisje bijvoorbeeld een eigen minibar en een eigen terras heeft. Vlakbij het huisje vind je ook Aquamarijn vakantiepark, waar je onder meer een klein winkeltje kunt vinden.

Tijdens het verblijf kan je ook genieten van een ontbijtservice. Het parkeren van de auto is volledig gratis bij Restinn Coevorden en dat geldt ook voor het gebruik maken van de Wifi verbinding.

Omgeving van het hotel

Het Restinn Coevorden hotel is officieel gezien niet gelegen in Coevorden, maar in het pittoreske Stieltjeskanaal. Dit kleine dorpje is gelegen in de prachtige provincie Drenthe en wordt eigenlijk omringd door prachtige natuurgebieden. Je kunt hier prachtige fiets- en wandeltochten afleggen, waarbij je je pas realiseert hoe fraai ons land eigenlijk is. Een bezoek aan bijvoorbeeld de binnenstad van Coevorden en de binnenstad van Assen is ook aan te raden; in Coevorden vind je bijvoorbeeld het enige kasteel van heel Drenthe!

Faciliteiten Restinn Coevorden

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Restinn Coevorden

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Restinn Coevorden in Coevorden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.