Qbic Hotel Amsterdam WTC

Mathijs Vermeulenpad 1, 1077 XT Amsterdam

Qbic Hotel Amsterdam WTC aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Qbic Hotel Amsterdam WTC

Het Qbic Hotel WTC Amsterdam is een prachtig designhotel dat is terug te vinden in het World Trade Center. Dit hotel staat er om bekend een pareltje van formaat te zijn en daardoor de meest veeleisende reiziger tevreden kan stemmen. Tijdens je verblijf in dit hotel kan je als gast dan ook rekenen op prachtige, moderne kamers die allen beschikken over zogenaamde kubische bedden. Ook de locatie van dit hotel op slechts twee minuten wandelen van een trein- en metrostation is natuurlijk een extra sterke troef.

Faciliteiten en kamers van het Qbic Hotel WTC Amsterdam

De kamers die deel uitmaken van het Qbic Hotel WTC Amsterdam beschikken allen over een moderne inrichting. Bovendien valt het meteen op dat er door het hotel is gekozen voor het realiseren van een optimaal slaapcomfort voor haar gasten. De bedden die in deze kamers zijn terug te vinden zijn dan ook afkomstig van merken zoals bijvoorbeeld Hästens, Eastborn en Auping. Bovendien kan er ook meteen worden vastgesteld dat alle kamers zijn uitgerust met een open designbadkamer.

Gasten die verblijven in het Qbic Hotel WTC Amsterdam zullen eveneens kunnen vaststellen dat er een speciaal hoekje is ingericht met allerhande snacks en drankjes die je kan meenemen tijdens bijvoorbeeld een uitstap of een picknick. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat er elke ochtend een ontbijtbuffet wordt verzorgd. Daarnaast is het ook mogelijk om in dit hotel fietsen te huren. Voor alle gasten geldt dat ze kunnen parkeren bij het hotel zelf terwijl ze tijdens hun verblijf ook de beschikking krijgen over gratis draadloos internet.

Op amper twee minuten van een trein- en metrostation

Dit hotel vormt een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Dit geldt niet in het minst voor mensen die graag het openbaar vervoer nemen tijdens hun vakantie. Het dichtstbijzijnde trein- en metrostation, namelijk Amsterdam Zuid bevindt zich immers op slechts 2 minuten wandelen. Het zogenaamde Vondelpark en het Van Goch Museum zijn beiden op een afstand van slechts 2 kilometer terug te vinden. Het Rembrandtplein kan je terugvinden op ongeveer 3,3 kilometer van deze accommodatie terwijl het zeer populaire Anne Frank Huis is gelegen op ongeveer 4 kilometer van dit hotel.

Faciliteiten Qbic Hotel Amsterdam WTC

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Qbic Hotel Amsterdam WTC

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Qbic Hotel Amsterdam WTC in Amsterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.