Postillion Amersfoort Veluwemeer

Strandboulevard 3, 3882 RN Putten, Nederland

Postillion Amersfoort Veluwemeer aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Postillion Amersfoort Veluwemeer

  Ook in de omgeving van Amersfoort heeft Postillion een uitstekend zakelijk hotel staan. Postillion Hotel Amersfoort ligt aan het Veluwemeer in de plaats Putten, niet heel ver rijden van Amersfoort.

  Kamers en faciliteiten

  Alle faciliteiten zijn op de locatie aanwezig voor een succesvolle zakentrip: Kamers hebben vanzelfsprekend voor de zakelijke gast een bureau om aan te werken, een televisie en eigen badkamer. Het hotel beschikt over een eigen zakenomgeving om te werken of vergaderen.  Maar ook mogelijkheden tot ontspanning na een dag lang vergaderen hoort er natuurlijk bij. Dit kan in het wellness center van het hotel, fitnessruimte en sauna om vervolgens lekker ontspannen te gaan eten in het restaurant Du Lac met eventueel een bezoekje aan het bijbehorende terras.

  Als gast van het hotel is gratis parkeren voorhanden met daarbij ook oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wel zo makkelijk.

  Omgeving

  De locatie van het hotel is vlak naast de A28 zodat je snel onderweg bent naar je volgende afspraak of als je richting Amersfoort wilt reizen. Amersfoort is een prachtige stad en dus een uitstekende keuze om tijdens je overnachting te bezoeken. In een kleine 25 minuten sta je geparkeerd in het centrum van de stad.

  Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt prachtig aan het Veluwemeer en aan strand Nulde. Ook heel dichtbij is het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een lang uitgerekt park waar aan de Oostelijke kant van het park de stad Apeldoorn ligt.

  Faciliteiten Postillion Amersfoort Veluwemeer

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.