Postillion Amersfoort Veluwemeer

Strandboulevard 3, 3882 RN Putten

Postillion Amersfoort Veluwemeer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Postillion Amersfoort Veluwemeer

Ook in de omgeving van Amersfoort heeft Postillion een uitstekend zakelijk hotel staan. Postillion Hotel Amersfoort ligt aan het Veluwemeer in de plaats Putten, niet heel ver rijden van Amersfoort.

Kamers en faciliteiten

Alle faciliteiten zijn op de locatie aanwezig voor een succesvolle zakentrip: Kamers hebben vanzelfsprekend voor de zakelijke gast een bureau om aan te werken, een televisie en eigen badkamer. Het hotel beschikt over een eigen zakenomgeving om te werken of vergaderen.  Maar ook mogelijkheden tot ontspanning na een dag lang vergaderen hoort er natuurlijk bij. Dit kan in het wellness center van het hotel, fitnessruimte en sauna om vervolgens lekker ontspannen te gaan eten in het restaurant Du Lac met eventueel een bezoekje aan het bijbehorende terras.

Als gast van het hotel is gratis parkeren voorhanden met daarbij ook oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wel zo makkelijk.

Omgeving

De locatie van het hotel is vlak naast de A28 zodat je snel onderweg bent naar je volgende afspraak of als je richting Amersfoort wilt reizen. Amersfoort is een prachtige stad en dus een uitstekende keuze om tijdens je overnachting te bezoeken. In een kleine 25 minuten sta je geparkeerd in het centrum van de stad.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt prachtig aan het Veluwemeer en aan strand Nulde. Ook heel dichtbij is het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een lang uitgerekt park waar aan de Oostelijke kant van het park de stad Apeldoorn ligt.

Faciliteiten Postillion Amersfoort Veluwemeer

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Postillion Amersfoort Veluwemeer

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Postillion Amersfoort Veluwemeer in Putten. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.