Novotel Maastricht

Sibemaweg 10, 6227 AH Maastricht

Novotel Maastricht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Novotel Maastricht

Novotel Maastricht ligt op een goede locatie, Maastricht heeft voor iedereen wat te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Thermenmuseum, de Grotten van Sint Pieter of het Bonnefantenmuseum. Maar in Maastricht kunt u natuurlijk ook lekker shoppen, of genieten met een drankje op het terras.

Het hotel heeft 94 kamers, alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten en airco. Er worden 2 kamers geboden met faciliteiten voor mensen met een handicap. Het hotel heeft ook een eigen restaurant, Cote Jardin. Hier kunt u met uitzicht over de mooie tuin met zwembad genieten van een heerlijke lunch of diner. Ook kunt u ’s ochtends kiezen voor een ontbijt.

De Bourgondische stad Maastricht heeft een hoop te bieden. U kunt er goed shoppen, heerlijk genieten van een hapje en een drankje op een terras of in een gezellig cafe. Ook kunt u genoeg cultuur en historie bekijken. zoals het Thermenmuseum en de Grotten van Sint-Pieter.

Faciliteiten Novotel Maastricht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Novotel Maastricht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Novotel Maastricht in Maastricht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.