Moselhotel Peifer

Moselufer 43, 56332 Brodenbach

Moselhotel Peifer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Moselhotel Peifer

Wist je dat in Duitsland behoorlijk veel wijnen verbouwd worden? Ja, zeker. Dat is onder meer het geval in het Moezelgebied. Dit gebied staat niet alleen bekend vanwege de rivier, maar ook vanwege de vele wijngaarden die hier te vinden zijn. Deze wijngaarden zien er niet alleen bijzonder fraai uit, maar bieden je ook de kans voor het proeven van wijnen bij verschillende proeflokalen. Indien je op zoek naar een pittoresk en fraai gelegen hotel in het Moezelgebied bent, is het Moselhotel Peifer één van de beste opties. Dit hotel is gelegen in het plaatsje Brodenbach; een plaatsje dat gezien wordt als een waar kuuroord.

Faciliteiten van Moselhotel Peifer

In dit hotel staan traditie, gastvrijheid en ontspanning voorop. Dit merk je direct terug aan het vriendelijke personeel, maar ook aan de hotelkamers en de hotelfaciliteiten. In het hotel vind je onder meer een gezellige bistro terug, een restaurant (voor zowel ontbijt als voor lunch) en naast het hotel is ook nog een terras aanwezig. Op dat terras geniet je van een heerlijk koel drankje en van de lekkere temperaturen in het Moezelgebied. Het gebruik maken van de Wifi is volledig kosteloos; dat geldt ook voor het parkeren van jouw auto.

Omgeving van het hotel

Wil je graag de omgeving gaan verkennen? Vanuit Moselhotel Peifer kan je meerdere tochten maken; dit is zowel met de auto als met de motor mogelijk, maar ook lopend of met de fiets. Rondom de rivier de Moezel vind je prachtige gebieden terug, evenals meerdere dorpjes die bekend staan vanwege de wijnen. In deze dorpjes kan je ook terecht voor een heerlijke wijnproeverij. Mocht je meer een stadsliefhebber zijn, kan je ook een bezoeken aan Koblenz of Cochem; deze leuke plaatsen liggen op slechts 25 kilometer afstand van Moselhotel Peifer.

Faciliteiten Moselhotel Peifer

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Moselhotel Peifer

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Moselhotel Peifer in Brodenbach. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.