Mittermeiers Alter Ego

Vorm Würzburger Tor 15, 91541 Rothenburg ob der Tauber

Mittermeiers Alter Ego aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Mittermeiers Alter Ego

In de Duitse deelstaat Beieren vind je niet alleen de stad München terug, maar ook allerlei historische dorpjes. Eén van de mooiste dorpjes in deze deelstaat is zonder twijfel Rothenburg ob der Tauber. Niet alleen de naam van dit dorpje is indrukwekkend, maar ook allerlei historische gebouwen die in en rondom dit dorpje te vinden zijn. Mocht je graag een bezoek aan Rothenburg ob der Tauber willen brengen, is het Mittermeiers Alter Ego Hotel een prima uitvalsbasis. Dit betreft een 4-sterrenhotel met een geweldige ligging en zeer vriendelijk personeel.

Faciliteiten van Mittermeiers Alter Ego

In dit hotel vind je prachtige hotelkamers die volledig op één lijn zitten met de uitstraling van het hotel. Het hotel ziet er namelijk aan de buitenkant ook fraai uit en is redelijk kleinschalig te noemen. Daardoor geniet je van veel gezelligheid in onder meer de bar en in de lounge. Daar vind je overigens ook een lange keukentafel terug, waar je heerlijk aan kunt borrelen. De dag begin je sowieso goed dankzij het ontbijtbuffet en sluit je ook in stijl af in het gezellige restaurant.

Opvallend is dat de keuken en de bar geheel toegankelijk zijn. Je kunt dus zelf ook een maaltijd maken of zelf een drankje inschenken. Het parkeren van de auto en het gebruik maken van de Wifi verbinding is volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Over de omgeving van dit hotel kunnen volledige boeken geschreven worden. Met name de natuurgebieden rondom dit hotel zijn het bezoeken waard, evenals enkele leuke dorpjes. Het eerder genoemde dorpje Rothenburg ob der Tauber is het bezoeken meer dan waard, maar dat geldt ook voor Plönlein. In het dorpje Rothenburg ob der Tauber is met name een bezoek aan de Würzburger Tor aan te raden!

Faciliteiten Mittermeiers Alter Ego

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Mittermeiers Alter Ego

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Mittermeiers Alter Ego in Rothenburg ob der Tauber. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.