Lucy’s Inn

Dorpsstraat 2, 9537 TC Eesergroen

Lucy’s Inn aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Lucy’s Inn

Hotel Lucy’s Inn ligt op een prachtige locatie in de provincie Drenthe, midden in natuurgebied de Hondsrug. Hier hebben Sander en zijn vrouw Lucy hun restaurant Lucy’s Inn. Maar je kunt er ook overnachten.

Lucy’s Inn hotelkamers en faciliteiten

Het restaurant-hotel heeft twee typen kamers. De tweepersoonskamer en de familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet en er is gratis internet beschikbaar. S’ochtend wordt er een ontbijt geserveerd. Voor mensen die wat slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel is er een kamer beschikbaar op de begane grond.

Bij Lucy’s Inn zijn er een aantal arrangementen te boeken. Het stel is altijd in een voor een feestje en is zeker bereid hier in mee te denken. Vaak worden er High Tea’s bij Lucy’s Inn gehouden. Daar heeft de locatie een hele geschikte tuin en serre voor. Je geniet in deze zelfde serre van à-la-cartegerechten of een 3-gangenmenu wanneer je in het restaurant van plan bent te gaan dineren.

Omgeving

Op minder dan vijf kilometer bevindt zich het hunnebedcentrum. Daar ontdek je nog eens de echte oertijd. Er ontstaat hier een goed beeld over hoe de hunebedbouwers geleefd hebben. Verder zijn er een aantal golfclubs in de nabije omgeving te vinden en kun je lekker  gaan wandelen of fietsen op het kroonboompad.

Faciliteiten Lucy’s Inn

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Lucy’s Inn

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Lucy’s Inn in Eesergroen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.