Little Duke Hotel

Stationsweg 33, 5211 TV Den Bosch

Little Duke Hotel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Little Duke Hotel

Het Little Duke Hotel bevindt zich in het centrum van Den Bosch. Deze accommodatie is gelegen op amper één kilometer van het expositiecentrum de Brabanthallen. Het treinstation bevindt zich op slechts 50 meter waardoor je ook eenvoudig met het openbaar vervoer naar dit hotel kan afreizen. Dit hotel kenmerkt zich door een gezellige uitstraling die hier en daar over wat industriële toetsen beschikt. Deze toetsen blijken onder meer uit de eetgelegenheid die deel uitmaakt van dit verblijfadres. Ben jij op zoek naar een lekker hip verblijfadres die zich bevindt op een centrale locatie in Den Bosch? Dan zal je kunnen vaststellen dat het Little Duke Hotel beslist een accommodatie is die je zou kunnen overwegen.

Faciliteiten en kamers van het Little Duke Hotel

De kamers die zijn terug te vinden in het Little Duke Hotel zijn allemaal uitgerust met een koelkast, een flatscreen-tv en een kluisje. Daarnaast is het opvallend dat alle gasten in hun kamer gebruik kunnen maken van het aanbod van streamingdienst Netflix. De bedden zijn extra lang waardoor ze ook voor grotere mensen zeer aangenaam zijn om in te slapen. Daarnaast tref je in alle kamers ook nog eens een bureau aan en uiteraard een kledingkast. Voor bepaalde kamers die deel uitmaken van dit hotel geldt dat ze ook over een zithoek beschikken waarin je na een lange werkdag even kan uitrusten.

Het Little Duke Hotel beschikt niet over privé parkeergelegenheid voor haar gasten. Kom je niet met de trein of het openbaar vervoer naar dit hotel, maar wel met de eigen auto? Dan kan je, je auto achterlaten op het openbare parkeerterrein aan het station. Voor alle gasten die hier verblijven geldt verder dat ze de beschikking krijgen over een gratis draadloze internetverbinding. Ook met de faciliteiten van dit hotel zit het dus zeker en vast goed.

Een leuke ligging voor jong en oud

Het Little Duke Hotel heeft in de omgeving voor zowel jong als oud heel wat interessants te bieden. Zo is bijvoorbeeld de golfclub De Dommel terug te vinden op een afstand van net wat minder dan 8 kilometer. De Autotron Rosmalen is gelegen op 8,5 kilometer. Fervente golfers worden sowieso verwend in de omgeving van dit hotel, want ook de golfclub De Dorpswaard is hier gelegen op ongeveer 10 kilometer afstand. Ook aan de kleinsten is gedacht, want de Efteling is eveneens vlot bereikbaar en dat op nog geen 18 kilometer afstand.

Faciliteiten Little Duke Hotel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Little Duke Hotel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Little Duke Hotel in Den Bosch. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.