Landhotel Sauerländer Hof

Südstraße 35, 59889 Eslohe

Landhotel Sauerländer Hof aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhotel Sauerländer Hof

Om veel gebieden is een bezoek aan Sauerland van harte aan te raden. Dit prachtige natuurgebied is gelegen in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en bevindt zich dus niet al te ver vanaf de Nederlandse-Duitse grens; mede door de geringe afstand is Sauerland zeer geliefd onder Nederlandse toeristen. Uiteraard komt dat ook door het prachtige landschap, de serene rust die hier heerst en de leuke dorpjes die hier te vinden zijn. Het dorpje Eslohe is een voorbeeld van een dergelijk dorpje, waar je het Landhotel Sauerländer Hof terug vindt én waar je volledig tot rust kunt komen. Ondertussen heb je ook voldoende mogelijkheden om overdag inspannende activiteiten uit te voeren.

Faciliteiten van Landhotel Sauerländer Hof

Mocht je volledig tot rust willen komen, biedt Landhotel Sauerländer Hof daar ook voldoende mogelijkheden voor. In dit hotel kan je namelijk genieten van een overdekt zwembad, van een sauna, van verschillende wellness faciliteiten én van heerlijke massage- en schoonheidsbehandelingen. De dag start je sowieso goed dankzij het gevarieerde ontbijtbuffet, terwijl je ’s avonds in dat restaurant ook van een heerlijk diner geniet. In de bar kan je ’s avonds nog een drankje doen, terwijl je die mogelijkheid zomers ook op het terras van het hotel hebt. Zowel de parkeergelegenheid en het gebruik van de Wifi zijn volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Als je een verblijf in dit hotel boekt, boek je eigenlijk een verblijf in het centrum van Sauerland. Vanuit dit hotel kan je prachtige fiets- en wandeltochten maken, kan je hoge bergen beklimmen, kan je genieten van leuke dorpjes en kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het dorpje Eslohe. Door de landelijke ligging is dit hotel uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Als je ondertussen tot rust wilt komen óf inspannende activiteiten uit wilt voeren, heb je daar in de nabije omgeving voldoende mogelijkheden voor.

Faciliteiten Landhotel Sauerländer Hof

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhotel Sauerländer Hof

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhotel Sauerländer Hof in Eslohe. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.