Landhaus Eifelsicht

Luxemburger Str. 46, 53940 Hellenthal

Landhaus Eifelsicht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhaus Eifelsicht

Heb je wel eens een bezoek gebracht aan de Eifel? Ja? Dan weet je hoe fraai het is. Nee? Dan is een bezoek spoedig aan te raden. In dit prachtige Duitse gebied vind je namelijk de meest fraaie landschappen terug, evenals zeer gezellige dorpjes en leuke steden. Mocht je nog een verblijf in de Eifel zoeken, kan je in de plaats Hellenthal gaan kijken. Vanaf deze plaats heb je een geweldig uitzicht over de Eifel, terwijl je in een hotel met Nederlands personeel van een heerlijk verblijf geniet. Daar is sprake van als je verblijft in het Landhaus Eifelsicht; een gezellig Duits hotel met Nederlands sprekend personeel!

Faciliteiten van Landhaus Eifelsicht

In de ontbijtruimte van Landhaus Eifelsich geniet je elke ochtend van een gevarieerd ontbijtbuffet. Dit ontbijt laat jouw dag goed starten, waarna je vol goede moed aan een leuke dag in de Eifel kunt beginnen. Aan het einde van de dag kan je in het restaurant van het hotel dineren. Tussentijds kan je ook nog in het café of op het terras van het hotel een lekker drankje doen. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de omgeving; daar komt de naam Eifelsicht dan ook vandaan. Het parkeren van de auto/motor is volledig kosteloos, evenals het gebruik maken van de Wifi.

Omgeving van het hotel

De Eifelstreek is één van de fraaiste natuurgebieden van Duitsland en bevindt zich op niet al te grote afstand van Nederland. Als je hier echter bent, heb je het idee dat je in een ander land aanwezig bent. Het landschap is bijzonder indrukwekkend en divers te noemen, waarbij je ook prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Je kunt in deze omgeving tot rust komen, maar je kunt ook de spanning opzoeken. Als je met jouw mountainbike van één van de hogere heuvels naar beneden scheurt, geniet je ongetwijfeld van de snelheid, het prachtige landschap en de serene rust die in de Eifel en rondom dit hotel hangt!

Faciliteiten Landhaus Eifelsicht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhaus Eifelsicht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhaus Eifelsicht in Hellenthal. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.