Landgoed Schinvelderhoeve

Brunssummerstraat 65, 6451 CR Schinveld

Landgoed Schinvelderhoeve aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landgoed Schinvelderhoeve

Heb je altijd al gedroomd van een verblijf in een prachtig landgoed? Dan biedt het Landgoed Schinvelder Hoeve daar alle mogelijkheden voor. Dit hotel is gebouwd is een uniek pand uit 1835 en brengt een unieke beleving met zich mee. Niet alleen het pand is indrukwekkend, maar dat geldt ook voor de natuurgebieden rondom dit landgoed. Daarnaast is de omgeving ook uiterst gezellig te noemen; het hotel is namelijk centraal in het plaatsje Schinveld gelegen!

Faciliteiten van Landgoed Schinvelder Hoeve

Als je eenmaal in het Limburgse plaatsje Schinveld aangekomen bent, valt het Landgoed Schinvelder Hoeve direct op. Dit hotel is dus gevestigd in een prachtig landgoed en biedt daarbij vele faciliteiten aan. Zo kun je in de oude zalen van het landgoed heerlijk dineren, van een lekker ontbijt genieten en heerlijk relaxen.


Ook kun je plaatsnemen op het terras van dit landgoed. Kom je liever in beweging? Dan vind je rondom het landgoed ook uitgestrekte (en goed onderhouden) tuinen. Verder kun je jouw fiets veilig stallen in een overdekte fietsenstalling, kun je jouw e-bike daar ook opladen en is het parkeren van de auto ook volledig kosteloos. Dat geldt overigens ook voor het gebruik maken van de Wifi-verbinding; ook dat is volledig gratis als je als gast in dit landgoed verblijft!

Omgeving van het hotel

Als je in dit hotel van een heerlijke nachtrust genoten hebt, kun je de dag op allerlei manieren invullen. Je kunt het gezellige plaatsje Schinveld doorstruinen, je kunt de regio Parkstad gaan verkennen en je kunt genieten van prachtige natuurgebieden. Het plaatsje Schinveld ligt namelijk in het heuvelachtige Zuid-Limburg, waardoor je in de gehele omgeving prachtige fiets- en wandelroutes af kunt leggen! Overigens zijn de tuinen rondom het hotel ook de moeite waard; ook daar kun je een heerlijke ontspannende wandeling maken.

Faciliteiten Landgoed Schinvelderhoeve

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landgoed Schinvelderhoeve

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landgoed Schinvelderhoeve in Schinveld. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.