Landgoed Huize Glory

Elzenlaan 2, 1865 BM Bergen aan Zee

Landgoed Huize Glory aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landgoed Huize Glory

In Bergen aan  Zee, gelegen op een van de hoogste duinen die Nederland rijk is, met daardoor schitterend uitzicht over zee, vind je Landgoed Huize Glory. Op het landgoed staat een prachtige villa op een gebied van 13 hectare en worden kamers en appartementen verhuurd.

Faciliteiten en kamers van het hotel

In het hotel bevinden zich maar liefst tien type kamers of appartementen voor grotere groepen. Stuk voor stuk zijn ze prachtig en modern ingericht. Daarin zijn standaard de volgende faciliteiten in terug te vinden: Een douche met toilet, een kluisje, een Flatscreen –tv, en een kleine minibar. Gratis wifi internet is in een groot deel van het hotel te verkrijgen. In huize Glory is natuurlijk ook een restaurant. Geniet van je hapje en drankje in de zomer op het gezellige terras op het landgoed.

Omgeving

Als een hotel zich op een duin bevindt, dan is het strand natuurlijk niet ver weg te vinden. Op een paar honderd meter afstand lacht het Noordzeestrand je al tegemoet, neem je een duik of fiets je jouw uitgestippelde routes langs de duinpaden.
Op nog geen 25 minuten rijden breng je een bezoekje aan de gezellige stad Alkmaar, bekend van de sfeervolle kaasmarkt, waar al decennia lang een prachtige toeristische demonstratie van kaasboeren plaatsvindt.

Faciliteiten Landgoed Huize Glory

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landgoed Huize Glory

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.