Huis van Bewaring

Marktstraat 7, 7607 HC Almelo

Huis van Bewaring aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Huis van Bewaring

Wil je weten hoe het is om in een gevangenis te moeten overnachten, maar heb je geen zin om een misdrijf te plegen om daar achter te komen? Je kunt het nu ervaren en toch de volgende ochtend weer vrolijk de bajes verlaten in dit bijzondere hotel. Het Huis van Bewaring in Almelo heeft ook echt dienst gedaan als gevangenis, en is na de renovatie ingericht als hotel. Het hotel ligt in het centrum van Almelo, en is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Dus voor een unieke ervaring kom je naar het Huis van Bewaring in Almelo!

Hotelkamers en faciliteiten Huis van Bewaring

Eerlijk is eerlijk, de kamers zien er niet meer uit als kale cellen. En dat is maar goed ook. Wat je nu aantreft zijn luxe kamers en suites, waar iedereen wel graag een nacht of meer zou willen verblijven. Er zijn nog wel elementen in de kamers die herinneren aan de tijd dat hier mensen werden opgesloten zoals de ramen met tralies, maar dat heeft gelukkig alleen nog maar een decoratieve functie. Aan luxe ontbreekt het niet. De ruime bedden, luxueuze badkamers en comfortabele zithoek maken het plaatje compleet. Je kunt kiezen uit verschillende typen kamers, van de voormalige cipierswoningen, tot ‘echte’ cel blok kamers of je kunt overnachten in de kapel.

Het ontbijt wordt ‘s morgens vanaf 7 uur geserveerd, en in het weekend staat het vanaf 8 uur voor je klaar. In de voormalige verhoorkamer is een keukentje waar je gratis koffie en thee kunt zetten. Het hotel heeft geen restaurant, maar je kunt wel arrangementen boeken waarbij het culinaire gedeelte wordt verzorgd door restaurant Ledeboer, in het voormalige bankgebouw van firma Ledeboer & Co wat 100 meter verderop ligt.

Omgeving

Almelo is een bruisende stad waar veel valt te beleven, en in de groene omgeving kun je wandelen fietsen en kanoën. Dus genoeg mogelijkheden om te ‘ontsnappen’!

Faciliteiten Huis van Bewaring

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Huis van Bewaring

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Huis van Bewaring in Almelo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.