Huis van Bewaring

Marktstraat 7, 7607 HC Almelo, Nederland

Huis van Bewaring aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Huis van Bewaring

  Wil je weten hoe het is om in een gevangenis te moeten overnachten, maar heb je geen zin om een misdrijf te plegen om daar achter te komen? Je kunt het nu ervaren en toch de volgende ochtend weer vrolijk de bajes verlaten in dit bijzondere hotel. Het Huis van Bewaring in Almelo heeft ook echt dienst gedaan als gevangenis, en is na de renovatie ingericht als hotel. Het hotel ligt in het centrum van Almelo, en is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer.

  Dus voor een unieke ervaring kom je naar het Huis van Bewaring in Almelo!

  Hotelkamers en faciliteiten Huis van Bewaring

  Eerlijk is eerlijk, de kamers zien er niet meer uit als kale cellen. En dat is maar goed ook. Wat je nu aantreft zijn luxe kamers en suites, waar iedereen wel graag een nacht of meer zou willen verblijven. Er zijn nog wel elementen in de kamers die herinneren aan de tijd dat hier mensen werden opgesloten zoals de ramen met tralies, maar dat heeft gelukkig alleen nog maar een decoratieve functie. Aan luxe ontbreekt het niet. De ruime bedden, luxueuze badkamers en comfortabele zithoek maken het plaatje compleet. Je kunt kiezen uit verschillende typen kamers, van de voormalige cipierswoningen, tot ‘echte’ cel blok kamers of je kunt overnachten in de kapel.

  Het ontbijt wordt ‘s morgens vanaf 7 uur geserveerd, en in het weekend staat het vanaf 8 uur voor je klaar. In de voormalige verhoorkamer is een keukentje waar je gratis koffie en thee kunt zetten. Het hotel heeft geen restaurant, maar je kunt wel arrangementen boeken waarbij het culinaire gedeelte wordt verzorgd door restaurant Ledeboer, in het voormalige bankgebouw van firma Ledeboer & Co wat 100 meter verderop ligt.

  Omgeving

  Almelo is een bruisende stad waar veel valt te beleven, en in de groene omgeving kun je wandelen fietsen en kanoën. Dus genoeg mogelijkheden om te ‘ontsnappen’!

  Faciliteiten Huis van Bewaring

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.