Hotel de Tabaksplant Amersfoort

Coninckstraat 15, 3811 WD Amersfoort

Hotel de Tabaksplant Amersfoort aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel de Tabaksplant Amersfoort

Het Hotel de Tabaksplant in het centrum van Amersfoort is gevestigd in twee monumentale panden aan de Coninckstraat. Door deze centrale locatie kunt u werklijk van alles ondernemen. Zo heeft u de mogelijkheid om de historische stad te bewonderen tijdens een stadswandeling, of u gaat voor de schone natuurgebied Eemvallei welke ook op loopafstand is.

Het hotel de Tabaksplant heeft 25 mooi en karakteristiek ingerichte hotelkamers met koffie- en theefaciliteiten, WiFi, TV en heerlijke sanitaire voorzieningen. Naast de hotelkamers beschikt het hotel over een 5 tal appartementen incl. 1 penthouse. Het hotel heeft twee eetkamers waar u kunt genieten van een ontbijt.

Het hotel ligt in het centrum van Amersfoort en is hierdoor een een heerlijk hotel voor iedereen die de stad Amersfoort wil ontdekken. U vindt verschillende bezienswaardigheden op loopafstand zoals; Museum Flehite, Dierenpark Amersfoort of het Mondriaanhuis.

Faciliteiten Hotel de Tabaksplant Amersfoort

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel de Tabaksplant Amersfoort

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel de Tabaksplant Amersfoort in Amersfoort. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.