Hotel Spelderholt

Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen

Hotel Spelderholt aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Spelderholt

Het gezellige Beekbergen beschikt over een geweldige toeristische infrastructuur bestaande uit onder meer enkele geweldige hotels. Eén van deze hotels luistert naar de naam ‘Hotel Spelderholt’. Dit uitnodigende hotel garandeert je niet alleen een geweldig verblijf, daarnaast fungeert ze als uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de omgeving. Een leuk potje minigolfen of een fijne fietstocht maken, het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die in de buurt van dit hotel mogelijk zijn. Hotel Spelderholt is bovendien gelegen op een beperkte afstand van de steden Arnhem (20 kilometer) en Nijmegen (36 kilometer).

Een onvergetelijk verblijf dankzij geweldige faciliteiten

Verblijven in het Hotel Spelderholt is mogelijk in standaard of speciale comfort kamers. Alleen de comfort kamers zijn voorzien van een ruim balkon en een gezellige zithoek om in te vertoeven. De ruime kamers van dit hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Ze zijn bovendien allemaal uitgerust met een aangepaste badkamer. Alle kamers hebben bovendien een televisie en radio en hebben een wekker. Eén van de zaken die dit hotel uniek maken is het feit dat je op doordeweekse dagen wordt verwelkomd door jongeren met een geestelijke beperking.

Alle gasten die verblijven in het Hotel Spelderholt kunnen een beroep doen op roomservice. Bovendien zijn er in het hotel uitstekende fitnessfaciliteiten terug te vinden. Alle gasten hebben ook de beschikking over een gratis draadloze internetverbinding en ook gratis privéparkeergelegenheid is voor handen. Hotel Spelderholt beschikt tot slot ook over een prachtig terras welke uitzicht biedt op de tuin van het hotel.

Op ontdekking in de omgeving van het Hotel Spelderholt

De centrale ligging van het Hotel Spelderholt zorgt er voor dat ze dienst kan doen als uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de omgeving. In de buurt van het hotel kan je niet alleen leuk wandelen en fietsen, daarnaast is er ook een evenemententerrein terug te vinden en kan je er spannend puzzelen in een escape room. Tijdens de zomer vertrekt in de buurt ook de Oud Veluwsche Stoomtrein. Een ritje met deze trein is leuk voor jong en oud!

Faciliteiten Hotel Spelderholt

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Spelderholt

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Spelderholt in Beekbergen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.