Hotel Restaurant Maashof

Maashoflaan 1, 5927 PV Venlo

Hotel Restaurant Maashof aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Restaurant Maashof

Bij het Hotel Maashof Venlo draait het duidelijk allemaal om het aanbieden van een bijzondere ervaring aan gasten die er verblijven. Deze ervaring wordt niet in het minst gerealiseerd door de aanwezigheid van een ongelofelijk gezellig en aantrekkelijk meertje. Dit hotel is gelegen op een beperkte afstand van amper 3,5 kilometer van het centrum van Venlo. Gasten die naar het hotel afreizen met hun eigen auto kunnen deze geheel gratis parkeren op de privéparking van het hotel. Wil je graag de omgeving intrekken met de fiets? Dan kan je daarvoor één van de fietsen huren van het hotel.

Faciliteiten en kamers van het Hotel Maashof Venlo

Alle kamers die deel uitmaken van dit hotel kenmerken zich door een gezellige, warme inrichting. Het is opvallend dat er boven de bedden steevast statige schilderijen zijn terug te vinden. Bij alle kamers kunnen de gasten als vanzelfsprekend rekenen op de aanwezigheid van een eigen badkamer. In deze badkamer heb je niet alleen de beschikking over een douche en een toilet, maar ook over een föhn.

Elk dag kan je als gast in dit hotel genieten van een zeer uitgebreid ontbijt. In het restaurant van het hotel tref je een ongelofelijk diverse menukaart aan bestaande uit gerechten die steeds meegaan met seizoen. Ben je van plan om een uitstap te maken en zou je graag een lekker lunchpakket mee willen nemen? Dit is iets dat je altijd zonder probleem kan vragen in het restaurant. Dit hotel beschikt tot slot uiteraard ook over een uitnodigende, gezellige bar waarin je kan genieten van de lekkerste drankjes.

Wat kan je allemaal beleven in de omgeving?

Meteen naast dit hotel is een recreatiecentrum terug te vinden. Dit recreatiecentrum is toegankelijk voor gasten van het hotel tegen betaling van een toeslag. Je zal er tal van verschillende sportfaciliteiten aantreffen waaronder niet alleen een fitnessruimte, maar ook een geweldig leuk zwembad waarin je kan vertoeven. Zou je graag een gokje willen wagen tijdens je verblijf? Dan is dat mogelijk in het nabijgelegen Holland Casino in Venlo op een afstand van amper 2,8 kilometer. Ook het Limburgs Museum en Toverland zijn in de buurt van deze accommodatie terug te vinden.

Faciliteiten Hotel Restaurant Maashof

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Restaurant Maashof

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Restaurant Maashof in Venlo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.