Hotel Karl Noss

Moselpromenade 17, 56812 Cochem

Hotel Karl Noss aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Karl Noss

De plaats Cochem is onder meer bekend vanwege de historische gebouwen, de sublieme ligging en de rivier de Moezel. Indien je in dit plaatsje op zoek naar een geweldig hotel bent, kan je niet om het Hotel Karl Noss heen. Dit hotel is gelegen in het centrum van Cochem en heeft direct uitzicht over de Moezel. Voor een heerlijk, rustgevend en inspirerend tripje naar het Moezelgebied is dit hotel dus zeker aan te raden.

Faciliteiten van Hotel Karl Noss

Wil je van het prachtige uitzicht vanuit dit hotel genieten? Dan is het aan te raden om een drankje op het terras van het hotel te doen. Vanaf dit hotel kijk je uit over de rivier de Moezel, terwijl je geniet van de Duitse gemoedelijkheid in dit fraaie hotel. In het hotel vind je ook nog een café, een bistro en een restaurant terug. In het restaurant kan je terecht voor zowel het ontbijt als voor het diner. Wil je ná het diner nog een lekker drankje doen? Dat is mogelijk in de bar van het hotel. Het stallen van de fiets kan gratis in het hotel, terwijl je ook jouw auto gratis kunt parkeren. Ook van de Wifi verbinding kan geheel kosteloos gebruik worden gemaakt.

Omgeving van het hotel

Over de omgeving van dit hotel kunnen we kort zijn; die is subliem. Vanuit het hotel kijk je uit over de Moezel. Deze prachtige rivier kenmerkt zich onder meer door alle wijngaarden aan de oevers. Deze wijngaarden zijn het bezoeken meer dan waard, zeker als je wilt genieten van een wijnproeverij. Verder is ook de plaats Cochem het bezoeken meer dan waard; als je één stap buiten de deur van Hotel Karl Noss, sta je al direct in het centrum. Hier geniet je van meerdere ouder en historische gebouwen. De omgeving leent zich verder prima voor het maken van indrukwekkende fiets- en wandeltochten!

Faciliteiten Hotel Karl Noss

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Karl Noss

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Karl Noss in Cochem. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.