Hotel Het Landhuis

Bentheimerstraat 118, 7573 EC Oldenzaal

Hotel Het Landhuis aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Het Landhuis

Hotel familiehotel Het Landhuis in Oldenzaal ligt in de streek Twente en kort bij de Duitse grens. Een natuurrijke omgeving dus pak je fiets en wandelschoenen er maar vast bij.

Kamers en faciliteiten

Al ruim een eeuw is dit familiebedrijf actief op deze locatie. Inmiddels is het een hotel geworden en beschikt het over 30 standaard- of luxe kamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, een flatscreen tv en een kluisje voor je waardevolle spullen.

Verder heeft het hotel een welness center, een eigen restaurant en hotelbar met lounge, een terras plus hoteltuin en zijn oplaadpunten voor e-bikes op de locatie.  

Omgeving Oldenzaal

Wist je dat Oldenzaal een Hanzestad is? De pracht van de stad is de Romaans-Gotische Sint-Plechelmusbasiliek. Deze kerk staat in het middelpunt van het gezellige stadscentrum. De Sint-Plechelmusbasiliek stamt uit de 12e eeuw.

De omgeving van Oldenzaal is uitermate geschikt voor een leuk fiets- of wandeltochtje. De echte natuurliefhebber gaat naar recreatiepark Het Hulsbeek, een park met schitterende bossen maar ook mooie vijvers.

Voor een beetje uitdaging beklim je de 85 meter hoge De Tankenberg. Deze berg bevindt zich op tien kilometer van Oldenzaal.

Iets verderop, ten zuiden van Oldenzaal ligt de gezellige winkelstad Enschede. Overigens leent Oldenzaal zelf zich ook uitstekend voor een dagje winkelen.

Faciliteiten Hotel Het Landhuis

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Het Landhuis

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Het Landhuis in Oldenzaal. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.