Hotel Het Landhuis

Bentheimerstraat 118, 7573 EC Oldenzaal, Nederland

Hotel Het Landhuis aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Het Landhuis

  Hotel familiehotel Het Landhuis in Oldenzaal ligt in de streek Twente en kort bij de Duitse grens. Een natuurrijke omgeving dus pak je fiets en wandelschoenen er maar vast bij.

  Kamers en faciliteiten

  Al ruim een eeuw is dit familiebedrijf actief op deze locatie. Inmiddels is het een hotel geworden en beschikt het over 30 standaard- of luxe kamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, een flatscreen tv en een kluisje voor je waardevolle spullen.

  Verder heeft het hotel een welness center, een eigen restaurant en hotelbar met lounge, een terras plus hoteltuin en zijn oplaadpunten voor e-bikes op de locatie.  

  Omgeving Oldenzaal

  Wist je dat Oldenzaal een Hanzestad is? De pracht van de stad is de Romaans-Gotische Sint-Plechelmusbasiliek. Deze kerk staat in het middelpunt van het gezellige stadscentrum. De Sint-Plechelmusbasiliek stamt uit de 12e eeuw.

  De omgeving van Oldenzaal is uitermate geschikt voor een leuk fiets- of wandeltochtje. De echte natuurliefhebber gaat naar recreatiepark Het Hulsbeek, een park met schitterende bossen maar ook mooie vijvers.

  Voor een beetje uitdaging beklim je de 85 meter hoge De Tankenberg. Deze berg bevindt zich op tien kilometer van Oldenzaal.

  Iets verderop, ten zuiden van Oldenzaal ligt de gezellige winkelstad Enschede. Overigens leent Oldenzaal zelf zich ook uitstekend voor een dagje winkelen.

  Faciliteiten Hotel Het Landhuis

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.