Hotel De Zwaan

Kerkstraat 2, 8102 EA Raalte

Hotel De Zwaan aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel De Zwaan

Het Hotel Restaurant de Zwaan ligt in het Overijsselsche Raalte in de streek Salland.

Kamers en faciliteiten 

In het hotel bevinden zich 32 kamers in drie verschillende stijlen. De Deluxe kamer, De comfort kamer of de Budget kamer. Er is een verwarmd zwembad en een Turks stoombad waarin je lekker ontspant. Daarnaast zijn er vergaderruimtes te boeken voor zakelijk overleg. Dineren in het hotel kan bij brasserine Bon Aparte, waar Chefkok Tjalco Zetzema zijn gerechten, veelal gemaakt van echte streekproducten, graag met passie voor je bereid. Ook geniet je daar van een lunch.

In de omgeving

Naast het hotel staat een basiliek van waaruit je prima uitzicht hebt op het winkelcentrum van het stadje. Salland staat bekend om zijn landbouw, veeteelt en prachtige landschappen. Uitstekende plekken om lekker te gaan wandelen of fietsen. Rondom Raalte zijn een aantal grote hanzesteden die zeker een bezoekje waard zijn. De grootste zijn Deventer en Zwolle. Wat verder weg vind je Zutphen. In juli houdt de streek Salland altijd de Sallandse Botter- warenmarkt & belevingsmarkt wat veel bekendheid geniet onder de lokale bevolking. Ook onder toeristen is er altijd veel bekijks. Zij leren veel over de lokale streekgerechten, maar ook de oude ambachten uit de omgeving, zoals het borduren van letterdoeken.

Faciliteiten Hotel De Zwaan

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel De Zwaan

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel De Zwaan in Raalte. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.