Hotel De Uitkijk

Broekhem 68, 6301 HK Valkenburg

Hotel De Uitkijk aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel De Uitkijk

Driesterren Hotel de Uitkijk in Valkenburg is een echt familiehotel. In deze accommodatie proef je nog echt de Limburgse gastvrijheid uit het zuiden die je elders niet aantreft.

Kamers en faciliteiten

Hotel de Uitkijk biedt vier type kamers die allen over privé sanitair, radio, telefoon en een tv beschikken. Dineren doe je in restaurant De Uitkijk. Drink daarna nog even een lekker een biertje of een kopje koffie met een echt stuk Limburgse vlaai in de hotelbar. Als het weer meezit nuttig je dit op het bijbehorende terras.

Het hotel levert parkeergelegenheid waar een tarief tegenover staat en ook meegebrachte fietsen kunnen gestald worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling van het hotel. Fietsen zijn overigens ook te huur.

Omgeving van Valkenburg

Valkenburg is een historische stad. Delen van het centrum van Valkenburg vallen onder de bescherming als rijksbeschermd gezicht Valkenburg, zoals Kasteel Valkenburg, de stadswallen en een paar straten in het stadscentrum.

De plaats heeft een Frans tintje en staat verder bekend om zijn mergelgrotten, Romeinse bouwrestanten en de kabelbaan die je naar de top van de Heunsberg brengt. Daar geniet van het uitzicht over de prachtige landschappen en bezoek dan ook gelijk even de Wilhelminatoren.

Valkenburg ligt bovendien in een ideale omgeving om lekker te gaan fietsen of wandelen en de wat grotere steden liggen in een straal van slechts een aantal kilometer. Denk daarbij vooral aan de mooie steden Maastricht en Aken, maar ook Luik op zo’n 40 kilometer rijden is een leuke ervaring. De van oudsher industriestad heeft ook zeker zijn charmes.

Faciliteiten Hotel De Uitkijk

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel De Uitkijk

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel De Uitkijk in Valkenburg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.