Hotel de Tippe

Molenweg 1, 3849 RK Hierden

Hotel de Tippe aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel de Tippe

De provincie Gelderland is wellicht één van de mooiste van ons land. Deze provincie heeft namelijk een unieke mix van gezellige steden en een prachtige natuur. Als je graag een bezoek aan Gelderland wilt brengen, kan je bijvoorbeeld voor het dorpje Hierden kiezen. Hierden is een dorpje in de provincie van Harderwijk en telt ruim 3.000 inwoners. Daarnaast herbergt dit stadje ook een prachtig hotel: Hotel de Tippe.

Faciliteiten van het hotel

Als je graag van het hectische leven bij wilt komen, is Hotel de Tippe ideaal. De ligging is namelijk tamelijk rustig, maar dat is niet het enige. Nee, bij aankomst in het hotel krijg je namelijk ook een bon voor het gratis gebruik van het wellness centrum. Dit centrum bevindt zich op 100 meter afstand en is voor hotelgasten gratis. Ideaal dus om even heerlijk bij te komen!

Het hotel zelf heeft een prachtige vormgeving. Een voormalige boerderij is namelijk volledig omgetoverd tot Hotel de Tippe. De kamers van het hotel zijn erg modern, ruim en smaakvol ingericht. Ook kan je gratis je auto bij het hotel parkeren en kan je gebruik maken van het ontbijt.

Omgeving van het hotel

Een belangrijke hotspot in de omgeving van het hotel is dus het Wellness Centrum De Zwaluwhove. Daarnaast kan je vanuit dit hotel ook prachtige fiets- en wandeltochten door de rijke natuur van Gelderland maken. Voor meerdere doeleinden heeft dit hotel dan ook de perfecte ligging.

Je bent namelijk ook binnen een kort tijdsbestek in gezellige steden zoals Harderwijk en Nunspeet. Met name Harderwijk is ontzettend populair onder toeristen, wellicht ook vanwege de aanwezigheid van het Dolfinarium. Daarnaast vind je ook vele lekkere restaurantjes in Harderwijk en kan je genieten van het prachtige Veluwemeer.

Faciliteiten Hotel de Tippe

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel de Tippe

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel de Tippe in Hierden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.