Hotel Broeresloot Sneek

It Ges Ges 10, 8606 JK Sneek

Hotel Broeresloot Sneek aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Broeresloot Sneek

In het prachtige Friesland tref je de gezellige vakantieboerderij Hotel Broeresloot Sneek. Deze oude gerestaureerde boerderij ligt aan het water bij de stad welbekende historische stad Sneek. Je kunt hier dus niet alleen met de auto komen, maar je kunt de boerderij ook per boot bereiken. De vakantieboerderij heeft zelfs een eigen jachthaven waar je je boot zou kunnen aanmeren. Een fantastische locatie dus om als startpunt te gebruiken voor een ontdekkingstocht over de Friese meren.

Hotel Broeresloot Sneek faciliteiten

In de gerenoveerde boerderij zijn nog steeds veel van de authentieke houten elementen te zien. Je kunt kiezen uit een studio of een appartement met aparte slaapkamer. Alle appartementen zijn voorzien van hedendaagse gemakken als gratis WiFi, een ruimte badkamer en een grote open keuken met vaatwasser en een eettafel. In het woongedeelte tref je een geriefelijke zithoek aan en een flatscreen televisie.

Als je wilt kun je een ontbijt bestellen tussen 8.00u en 10.00u ’s ochtends. In het Haven café kun je wat te knabbelen en te drinken bestellen. Heb je geen zin om te koken, dan kun je in de binnenstad van Sneek diverse gelegenheden vinden waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Het nabijgelegen dorpje Oppenhuizen is het dichtste bij als je even naar de supermarkt of de bakker wilt lopen.

Omgeving

Bij de boerderij kun je ook een bootje huren als je niet met je eigen boot gekomen bent. Voor deze vaartuigen heb je geen vaarbewijs nodig, je kunt dus zo opstappen. Vanaf het kanaal voor de boerderij kun je gemakkelijk het Sneekermeer en de Zwart-Witte Brekken bereiken. Bekijk je het landschap liever vanaf de fiets, dan kun je ook de Elfstedenfietsroute volgen, die langs de boerderij loopt. Of bezoek de historische binnenstad van Sneek met de kenmerkende Waterpoort. Hotel Broeresloot Sneek is dus echt een aanrader voor een geweldige vakantie in Friesland.

Faciliteiten Hotel Broeresloot Sneek

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Broeresloot Sneek

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Broeresloot Sneek in Sneek. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.