Hotel Bloemendaal

Bloemendaalseweg 141, 2061 CJ Bloemendaal

Hotel Bloemendaal aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Bloemendaal

Wil jij even volledig tot rust komen? Ben je van plan om daarvoor een weekendje weg te gaan of wellicht zelfs een langere periode? Dan vind je daar in Nederland absoluut meerdere geschikte plekken voor, waarbij wij zeker de plaats Bloemendaal aan kunnen raden. Deze plaats ademt een en al sfeer uit, terwijl de zee zich ook op relatief korte afstand bevindt. Dat geldt bovendien ook voor de stad Amsterdam, maar ook voor bekende kustplaatsen zoals Zandvoort. Wil je van een heerlijk verblijf in Bloemendaal genieten? Dan is het Hotel Bloemendaal absoluut een aanrader.

Faciliteiten van Hotel Bloemendaal

Na een mooie autorit naar Bloemendaal toe arriveer je uiteindelijk bij het prachtig gelegen Hotel Bloemendaal. Bij dit hotel kan je jouw auto direct gratis parkeren en vervolgens inchecken bij de receptie. Zodra je de sleutel van de hotelkamer in jouw handen hebt, begint het genieten. De hotelkamer is namelijk bijzonder stijlvol en luxe te noemen, terwijl je in het hotel ook van de nodige faciliteiten geniet.

Zo kan je ’s ochtends heerlijk ontbijten in de ontbijtzaal, kan je relaxen in de lounge van het hotel en kan je gratis gebruik maken van de Wifi verbinding. Het Hotel Bloemendaal heeft geen eigen restaurant, maar je vindt in de nabije omgeving wel meerdere super leuke restaurants terug!

Omgeving van het hotel

Het Hotel Bloemendaal is gelegen in het centrum van het gezellige plaatsje Bloemendaal. In en rondom dit plaatsje kan je volledig tot rust komen, aangezien bijvoorbeeld Bloemendaal aan Zee en Zandvoort zich op relatief korte afstand bevinden. Daar kan je heerlijk op het strand liggen, in de Noordzee een verfrissende duik nemen of genieten in één van de vele strandtenten. Een bezoek aan Amsterdam is ook mogelijk; de hoofdstad van ons land ligt op een niet al te grote afstand ten oosten van Bloemendaal!

Faciliteiten Hotel Bloemendaal

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Bloemendaal

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Bloemendaal in Bloemendaal. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.