Hotel bij Boone

Torenstraat 17, 4365 AD Meliskerke

Hotel bij Boone aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel bij Boone

In het Zeeuwse plaatje Meliskerke is het gezellige en authentieke hotel ‘Hotel bij Boone’ te vinden. Dit hotel is een zogeheten familiehotel; het wordt gerund door een familie en dat is duidelijk terug te zien in de prettige service en de gemoedelijke sfeer. Ook vanwege de ligging is het een uiterst prettig hotel. Op slechts 3 kilometer afstand bevindt zich de welbekende badplaats Zoutelande. Ook grotere Zeeuwse steden zoals Domburg, Middelburg en Vlissingen bevinden zich op fietsafstand van het hotel. Voor een heerlijke vakantie in Zeeland is dit hotel dus uitermate geschikt.

Kamers van Hotel bij Boone

In dit familiehotel zijn 14 gezellige kamers te vinden. Deze kamers zijn op een zeer knusse en gezellige manier ingericht. Verder ben je van alle gemakken voorzien. De kamers hebben grote en comfortabele bedden, het sanitair is perfect en alles ziet er verzorgd uit.

Je hebt bij Hotel Bij Boone de keus uit twee soorten kamers: comfort kamers en comfort plus kamers. De comfort plus kamers zijn een slag groter dan de comfort kamers en bieden daardoor nog meer mogelijkheden; de comfort plus kamers hebben bijvoorbeeld ook een balkon.

Tot slot kan je ook nog voor een zogeheten vakantiewoning kiezen. Dit is een appartement – geschikt voor twee personen – met een eigen keuken, een volledige woonkamer en tuin.

Faciliteiten en omgeving van het hotel

De eigenaar van dit hotel is verder ook nog eigenaar van een snackbar, een café en een slijterij. In het café kan je dagelijks genieten van een lekker hapje en een lekker drankje. Voor een lekker en makkelijk diner kan je ’s avonds naar de snackbar. Verder is het mogelijk om bij Hotel bij Boone een fiets te huren; vanuit dit hotel kan je immers naar Zoutelande, Domburg, Middelburg en Vlissingen fietsen. Al met al een heerlijk hotel met een perfecte ligging!

Faciliteiten Hotel bij Boone

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel bij Boone

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel bij Boone in Meliskerke. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.