Hotel Altastenberg

Astenstraße 8, 59955 Winterberg

Hotel Altastenberg aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Altastenberg

De Duitse plaats Winterberg is onwijs populair onder Nederlanders. Enerzijds komt dit door de ligging; het is niet al te ver rijden vanuit Nederland. Anderzijds komt het ook door het aanbod van Winterberg; in deze Duitse stad kan je namelijk genieten van meerdere skipistes. Mocht je graag op wintersport gaan, biedt Winterberg daar de mogelijkheden voor. Als je in Winterberg wilt verblijven, is het Hotel Altastenberg één van de meest interessante opties. Dit hotel ziet er keurig uit, is gevestigd in een pand ui 1878 en biedt eigenlijk alle faciliteiten aan waar je maar behoefte aan kunt hebben.

Faciliteiten van Hotel Altastenberg

Zodra je bij dit hotel aankomt (na een relatief korte rit), parkeer je de auto direct gratis voor het hotel. Van de vriendelijke receptioniste krijg je de sleutel van jouw kamer, waarna je direct jouw gezellige en relatief ruime kamer kunt betrekken. Het hotel kent slechts 39 hotelkamers en is daardoor relatief klein te noemen. Deze kleinschaligheid brengt echter wel de nodige gezelligheid met zich mee; iets wat je direct merkt in onder meer het restaurant en op het terras van het hotel. Mocht je graag even tot rust willen komen, kan je ook heerlijk tijd doorbrengen in de tuin van het hotel. Het gebruik maken van Wifi is in het gehele hotel gratis.

Omgeving van het hotel

In de omgeving van het hotel vind je meerdere skipistes, maar ook prachtige wandeltochten. Mede daarom is een verblijf in de zomerse maanden in dit hotel óók aan te raden. Je geniet hier van het glooiende landschap, van de Duitse gemoedelijkheid én gastronomie en van de gezelligheid. Die gezelligheid is ook terug te vinden in de barretjes en in de apres-ski gelegenheden in het centrum van Winterberg. In dit centrum vind je ook leuke terrasjes en winkelstraatjes terug. al met al een zeer leuk plaatsje; het is niet voor niets dat jaarlijks héél veel Nederlanders naar Winterberg toe trekken!

Faciliteiten Hotel Altastenberg

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Altastenberg

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Altastenberg in Winterberg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.