Hotel Abdij de Westerburcht

Hoofdstraat 7, 9431 AB Westerbork

Hotel Abdij de Westerburcht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Abdij de Westerburcht

De Abdij de Westerburcht in het bekende plaatsje Westerbork is een ideale locatie voor een hapje, drankje, voor het organiseren van een vergadering, maar ook voor een overnachting.

Faciliteiten en hotelkamers van Hotel Abdij de Westerburcht

De kamers in het hotel zijn gezellig ingericht, maar hebben ook een vleugje stijl meegekregen. Je kunt er overnachten in zeven verschillende typen kamers. In alle kamers bevindt zich naast een badkamer met douche en toilet, gratis Wifi er is er een smart-tv met Netflix app aanwezig. Bij het hotel heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren. Je vind een restaurant met bar in het hotel en niet onbelangrijk een verwarmd terras met ruim voldoende plek. Verder is er een Beauty & Wellness center en kun je fietsen huren (e-bikes).

Omgeving

De provincie Drenthe is alom populair onder Nederlanders en niet geheel onterecht. Je kunt er eindeloze kilometers fietsen en mijlenver vooruit kijken. Verder vind je, niet ver van het hotel het indrukwekkende kamp Westerbork met het bijbehorende herinneringscentrum. Blijf nogmaals even stilstaan bij de verhalen van slachtoffers en ooggetuigen uit en nabij dit doorvoerkamp.

En Drenthe staat natuurlijk bekend om zijn hunebedden. Het hunebedcentrum in Borger laat je ver terug gaan in de prehistorie.

Wil je het wat sportiever aanpakken, ga dan een lekker potje golfen. Dit doe je bijvoorbeeld in Golfclub ‘De Semslanden’ in het plaatsje Gasseltenijveen.

Faciliteiten Hotel Abdij de Westerburcht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Abdij de Westerburcht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Abdij de Westerburcht in Westerbork. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.