Hotel Abdij de Westerburcht

Hoofdstraat 7, 9431 AB Westerbork, Nederland

Hotel Abdij de Westerburcht aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Abdij de Westerburcht

  De Abdij de Westerburcht in het bekende plaatsje Westerbork is een ideale locatie voor een hapje, drankje, voor het organiseren van een vergadering, maar ook voor een overnachting.

  Faciliteiten en hotelkamers van Hotel Abdij de Westerburcht

  De kamers in het hotel zijn gezellig ingericht, maar hebben ook een vleugje stijl meegekregen. Je kunt er overnachten in zeven verschillende typen kamers. In alle kamers bevindt zich naast een badkamer met douche en toilet, gratis Wifi er is er een smart-tv met Netflix app aanwezig. Bij het hotel heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren. Je vind een restaurant met bar in het hotel en niet onbelangrijk een verwarmd terras met ruim voldoende plek. Verder is er een Beauty & Wellness center en kun je fietsen huren (e-bikes).

  Omgeving

  De provincie Drenthe is alom populair onder Nederlanders en niet geheel onterecht. Je kunt er eindeloze kilometers fietsen en mijlenver vooruit kijken. Verder vind je, niet ver van het hotel het indrukwekkende kamp Westerbork met het bijbehorende herinneringscentrum. Blijf nogmaals even stilstaan bij de verhalen van slachtoffers en ooggetuigen uit en nabij dit doorvoerkamp.

  En Drenthe staat natuurlijk bekend om zijn hunebedden. Het hunebedcentrum in Borger laat je ver terug gaan in de prehistorie.

  Wil je het wat sportiever aanpakken, ga dan een lekker potje golfen. Dit doe je bijvoorbeeld in Golfclub ‘De Semslanden’ in het plaatsje Gasseltenijveen.

  Faciliteiten Hotel Abdij de Westerburcht

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.