Hotel 1900

Russenweg 3-5, 1861 JN Bergen

Hotel 1900 aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel 1900

Hotel 1900 in Bergen is een heerlijke plek voor een weekend weg. Bergen, dat bekendstaat als het kunstenaarsdorp, heeft een gezellig centrum waar je kunt ronddwalen, winkelen en kunst bekijken, maar ook voor natuur zit je er goed: de duinen, het bos en het strand rondom Bergen maken het een fantastische plek om te fietsen en te wandelen. Hotel 1900 is een driesterrenhotel waar je comfortabel kunt overnachten en tot rust kunt komen. Het is een familiehotel waar je je meteen op je gemak voelt en waar comfort en gastvrijheid op nummer 1 staan. Kortom: een uitstekende plek voor je verblijf in Bergen!

Faciliteiten en kamers van Hotel 1900

Het hotel biedt verschillende soorten kamers en zelfs de mogelijkheid om de hond mee te kunnen nemen, zodat je samen kunt genieten van lange strandwandelingen. De kamers variëren van een- tot driepersoonskamers en er is een grote familiekamer voor als je met je gezin van Bergen wilt komen genieten. Je kunt verder kiezen tussen compact, standaard en luxe. De tuinkamers springen eruit als bijzondere plek om te overnachten: deze ruime kamers in de tuin geven je een echt vakantiegevoel, en de mogelijkheid om lekker buiten te zitten. Er is ook een fijne lounge en een terras waar je kunt genieten van een hapje of een borrel. Erg dichtbij is er ook het restaurant waar je een heerlijk hapje kunt gaan eten.

Omgeving

Bergen heeft iedereen iets te bieden: wie houdt van kunst, winkelen, lekker eten, of van wandelen in de natuur. Je kunt lekker uitwaaien op het strand en in de duinen en ook het bos rondom Bergen leent zich uitstekend voor een fijne boswandeling. Ook zijn er de vele mooie weilanden om te fietsen en te genieten van de Hollandse landschappen vol koeien en paarden. Bergen wordt niet voor niets een kunstenaarsdorp genoemd: de landschappen en de mensen inspireren, en je kunt heel veel Bergense kunst bekijken of lezen. Hotel 1900 ligt in het hart van Bergen, van waaruit alles goed bereikbaar is.

Faciliteiten Hotel 1900

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel 1900

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel 1900 in Bergen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.