Het Weeshuis

Kerkstraat 51, 8701 HR Bolsward

Het Weeshuis aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Het Weeshuis

Hotel het Weeshuis is een kleinschalig familiehotel in het midden van het oude centrum van Bolsward. Voorheen was het hotel een weeshuis. Bijna alle hotelkamers hebben een eigen terras.

Het 3-sterrenhotel heeft 13 kamers, allen comfortabel ingericht en voorzien van televisie en gratis draadloos internet. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet. Het hotel beschikt over verschillende kamers, zo kunt u kiezen voor een 2, 3 of 4 persoonskamer en hebben allemaal een aparte slaap- en woonkamer.
Het hotel heeft een prachtig terras waar u kunt genieten van de zon, maar u kunt natuurlijk ook op uw eigen terras gaan zitten. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten.

Het weeshuis is een prachtig monumentaal pand en ligt vlakbij de A7 en is dus goed te bereiken. Bezoek de omliggende steden van Bolsward, zoals Sneek en Leeuwarden. Hier kunt u dan ook goed winkelen. Maar in Bolsward zelf is ook genoeg te ondernemen, zo kunt u bijvoorbeeld de Friese Bierbrouwerij bezoeken voor een interessante rondleiding. Neem ook gelijk een kijkje in het museum die bij de bierbrouwerij is gevestigd.

Faciliteiten Het Weeshuis

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Het Weeshuis

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Het Weeshuis in Bolsward. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.