Herberg Welgelegen

Het Boonrak 21, 2235 ED Valkenburg

Herberg Welgelegen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Herberg Welgelegen

Herberg Welgelegen in Valkenburg is niet zomaar een hotel. Deze bijzondere herberg wil meer dan alleen een plek creëren waar gasten zich op hun plek voelen; het is een hotel met een maatschappelijke missie. Zo bieden zij ook zorg voor senioren in de vorm van dagbesteding en krijgen mensen met weinig kansen op de arbeidsmarkt hier wél een plek. Als je bij wilt dragen aan zo’n mooi initiatief, kun je dat al op een heel simpele manier doen: door in het hotel te verblijven. Het is een kleinschalige herberg waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Naast de bijzondere filosofie van de herberg, is het dus vooral heel fijn om een weekendje in herberg Welgelegen door te brengen!

Faciliteiten en kamers

Het gebouw waarin herberg Welgelegen zich heeft gevestigd, was ooit gebouwd als woning van een directeur en is daarna nog jarenlang gebruikt als woning van de burgemeester. Later werd het verbouwd en kreeg het de functie van gemeentehuis. Sinds 2015, opnieuw na een verbouwing, zit herberg Welgelegen er. Zorg en dagbesteding hebben prioriteit en het hotel is een manier om dat te bekostigen. Dan weet je dat je geld echt op een goede plek terechtkomt! Het hotel ligt direct aan de Oude Rijn en heeft daarom een aantal kamers met een prachtig uitzicht op de rivier. Alle kamers stralen een simpele luxe uit, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Ook als je extra zorg nodig hebt of minder valide bent, is er zeker een kamer voor jou. Ontbijt wordt geserveerd in het restaurant, waar ook weer die persoonlijke aandacht op nummer 1 staat.

Ontdek de omgeving

Het hotel is een bijzondere plek en er is zeker altijd beweging. Maar je kunt natuurlijk ook de buurt verkennen. In de omgeving kun je vooral prachtig wandelen en fietsen, en daarom zijn er genoeg routes in het hotel te krijgen. Ook kun je de fietsen direct van de herberg huren. Ook is Leiden niet ver weg of kun je het Keukenhof in Lisse bezoeken. Kortom, er is genoeg te doen om een weekend te genieten in herberg Welgelegen!

Faciliteiten Herberg Welgelegen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Herberg Welgelegen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Herberg Welgelegen in Valkenburg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.