Herberg de Rustende Jager

Hoofdstraat 20, 9463 PC Eext

Herberg de Rustende Jager aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Herberg de Rustende Jager

Herberg de Rustende Jager is een gastvrij hotel en restaurant in Drenthe, waar je terecht kunt op het terras, in het restaurant of in een van de fijne hotelkamers. Je kunt er zeker van om je welkom te voelen in deze typische herberg die draait om gastvrijheid en gezelligheid. Dat typische gevoel zie je ook terug in het gebouw, waar de balken uit de oude boerderij nog terug te zien zijn.
De Rustende Jager bevindt zich op de Hondsrug, in het brinkdorp Eext. Vroeger waren deze brinken een soort open ruimtes waaromheen boerderijen werden gebouwd; nu zijn die terug te zien als gezellige en groene dorpspleinen.

Kamers en faciliteiten

De Rustende Jager – de naam zegt het al – is de perfecte plek om even de tijd te nemen om uit te rusten. Je kunt genieten van de omgeving, maar vooral ook tot rust komen in de heerlijke kamers van de herberg. Het is een redelijk klein hotel, wat het een fijn kleinschalig en persoonlijk gevoel geeft. Je kunt kiezen tussen een eenpersoonskamer en verschillende types tweepersoonskamers, waarvan er eentje ook een bad heeft, voor als je echt wilt bijkomen! De prijzen voor de kamers zijn inclusief ontbijt in het restaurant. Het restaurant biedt verder een dinermenu van dinsdag tot en met zondag, en er is een herbergkaart voor de gasten op basis van halfpension. Ook is het mogelijk om met grotere gezelschappen in de Rustende Jager te komen eten of slapen.

Omgeving

Bij de Rustende Jager heeft u verschillende mogelijkheden om te overnachtingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om veel van de omgeving te zien en een soort ontdekkingstour door Drenthe te doen. Er zijn namelijk veel prachtige wandel- en fietsroutes. Er zijn veel hunebedden te zien en je kunt natuurlijk genieten van dit mooie, landelijke stukje Nederland. Een optie, die leuker is met kinderen, is het arrangement van 2 overnachtingen en een dagje Wildlands in het nabij gelegen Emmen. Dit is een avonturenpark dat vooral leuk is voor kinderen die gek zijn op dieren en natuur.

Faciliteiten Herberg de Rustende Jager

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Herberg de Rustende Jager

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Herberg de Rustende Jager in Eext. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.