Havezathe Carpe Diem

Langeboomsestraat 5, 7046 AA Vethuizen

Havezathe Carpe Diem aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Havezathe Carpe Diem

Het historische hotel Carpe Diem in Havezathe vlak bij Doetinchem in de Achterhoek en het bosrijke Montferland is een uitstekende locatie voor een diner, overnachting of vergadering.

Kamers en faciliteiten in het hotel

Alle kamers in de accommodatie zijn voorzien van in ieder geval een toilet, douche of bad, een flatscreen tv, gratis wifi-internet en een bureautje om aan te werken of om spulletjes op te leggen. Verder heeft Carpe Diem een restaurant gespecialiseerd in wild, een lounge en terras. Vaak levert het restaurant een bijdrage van de ‘Zingende Obers’. Dus als je geluk hebt word je ook nog eens muzikaal verwend.

Wanneer je van plan bent om je fiets mee te nemen dan berg je deze gemakkelijk op in de fietsenstalling op de locatie.

Omgeving Doetinchem

Want voor fietstochten zit je hier helemaal goed. De Achterhoek ligt in het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland. Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen. Natuurliefhebbers noemen de Achterhoek één van de mooiste regio’s van Nederland. Voor een wandel-of fietstocht ben je helemaal op je plek in deze regio. Stap op de fiets en neem al dit moois op je gemak in je op of verken de pittoreske dorpen per voet. In de Achterhoek tref je serene rust aan. En toch is er meer dan genoeg te doen in dit mooie stukje Nederland.

Faciliteiten Havezathe Carpe Diem

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Havezathe Carpe Diem

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Havezathe Carpe Diem in Vethuizen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.