Gr8 Hotel Oosterhout

Beneluxweg 1, 4904 SJ Oosterhout

Gr8 Hotel Oosterhout aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Gr8 Hotel Oosterhout

In Oosterhout ligt het Gr8 Hotel Oosterhout met 3 sterren en 62 comfortabele hotelkamers. Het Gr8 Hotel Oosterhout ligt vlakbij verschillende plaatsen met bezienswaardigheden, zo kunt u een bezoek brengen aan de Efteling of een lekker een dagje winkelen in Breda. Ook Antwerpen en Tilburg liggen om de hoek waar je terecht kan voor een leuk dagje weg.

Het Gr8 Hotel in Oosterhout telt 62 hotelkamers voorzien van alle nodige faciliteiten. Zo vindt je op vele hotelkamers een bureau met stoel waar u eventueel kan werken. Ook heeft het Gr8 Hotel de mogelijkheid om heerlijk te ontbijten, lunchen en dineren. Dit allen wordt aangeboden door partner La Place.

Ontdek verschillende hotel aanbiedingen en arrangementen voor het Gr8 Hotel Oosterhout. Doordat verschillende attractieparken in de buurt liggen zijn er verschillende hotel arrangementen beschikbaar.

Faciliteiten Gr8 Hotel Oosterhout

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Gr8 Hotel Oosterhout

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Gr8 Hotel Oosterhout in Oosterhout. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.